23.4 C
Athens
Tuesday, May 7, 2024
More

    Αριθμοί μοντέλων που αποκαλύφτηκαν δείχνουν πως ένα νέο 11 ιντσών και 12.9 ιντσών iPad Pro έρχονται σύντομα

    Ένα νέο iPad με αριθμό μοντέλου A2229 προστέθηκε σήμερα στην βάση δεδομένων της Eurasian Economic Commision. Να υπενθυμίσουμε πως αυτή η βάση δεδομένων έχει αποτελέσει μια αξιόπιστη πηγή για την ενημέρωση για επερχόμενα προϊόντα της Apple μιας και η εταιρεία πρέπει να αναφέρει εκείνα τα μοντέλα που έχουν τεχνολογία κρυπτογράφησης έτσι ώστε να μπορέσει να τα πουλήσει στην Eurasian περιοχή.

    Ο αριθμός μοντέλου αντιστοιχεί σε ένα iPad Pro μοντέλο. 3 ακόμη μοντέλα που δεν έχουν ανακοινωθεί επίσης έχουν κατοχυρωθεί σε αυτή την λίστα αντιστοιχώντας σε ένα νέο 11 ιντσών και 12.9 ιντσών iPad Pro με WiFi και Cellular δυνατότητες αντίστοιχα.

    Κατά το παρελθόν νέες Apple συσκευές έκαναν την εμφάνιση τους σε αυτή την EEC βάση δεδομένων μεταξύ μερικών εβδομάδων ή και μηνών πριν ανακοινωθούν και επίσημα.

    Δυστυχώς η καταχώρηση αυτή δεν κάνει κάποια περιγραφή στον μοντέλο με λεπτομέρειες και απλά τονίζει πως είναι ένα tablet της Apple με ενσωματωμένο το iPadOS 13.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles