17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Απογοητεύουν οι πωλήσεις του Galaxy S6 μέχρι στιγμής

    game-of-phones-940x628

    Μετά την καταστροφή που ακούει στο Samsung S5, η περσινή ναυαρχίδα της Samsung που δεν έπεισε την αγορά και σημείωσε αρνητικό ρεκόρ πωλήσεων, ο Κορεατικός κολοσσός πίστευε πως το Galaxy S6 θα ήταν εκείνη η συσκευή που θα οδηγούσε στην εταιρεία ξανά στην κορυφή.

    Μάλιστα κάποιοι υπέρ αισιόδοξοι βιάστηκαν κατά την κυκλοφορία του ακόμη μια φορά να το ονομάσουν “iPhone Killer”.

    Σύμφωνα όμως με νέα έκθεση η νέα ναυαρχίδα της Samsung τα πάει χειρότερα μέχρι στιγμής από το S5 σημειώνοντας 10 εκατομμύρια πωλήσεις έχει στιγμής. Τις ίδιες δηλαδή πωλήσεις που σημείωσε το iPhone 6 με την μεγάλη διαφορά όμως πως η ναυαρχίδα της Apple έφτασε σε αυτό το ποσό μέσα σε 2 μόλις μέρες.

    Η στρατηγική της Sasmung λοιπόν με μια συσκευή που και εμφανισιακά αλλά και εργονομικά έμοιαζε περισσότερο σε ένα iPhone δεν φαίνεται να συγκίνησε την αγορά.

    Αποτέλεσμα το S6 να υπολείπεται του περσινού S5 κατά 1 εκατομμύριο συσκευές.

    Το αγοραστικό κοινό φαίνεται να μην έχει συγκινηθεί ούτε με το S6 Edge που ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία του S6 με τους χρήστες Android να δηλώνουν απογοητευμένοι τόσο με την έλλειψη νέων υπηρεσιών στο λογισμικό όσο και δυσαρεστημένοι με την απόφαση της Samsung να καταργήσει την επέκταση του αποθηκευτικού χώρου των δύο νέων συσκευών της.

    Ο πρόεδρος της Samsung αρνήθηκε πως το S6 έχει κάνει μόνο 10 εκατομμύρια πωλήσεις μέχρι στιγμής αλλά δεν έδωσε στην δημοσιότητα κάποιο επίσημο νούμερο για να πείσει για το αντίθετο.

    Η περσινή αποτυχία του S5 οδήγησε την Samsung σε μεγάλη πτώση κερδών, μεγάλο αριθμό στοκ συσκευών που δεν έφυγαν ποτέ από τις αποθήκες καθώς και στην απόλυση τριών υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρείας που κατηγορήθηκαν για λαθεμένη στρατηγική και αποφάσεις.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles