23.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Ένα iPhone 5C σώζει την ζωή ανθρώπου [Φωτό]

    iPhone-5c-green

    Με το Bendgate του iPhone 6 Plus να ανήκει στο παρελθόν και τα όσα ακούστηκαν για το αν η Apple τελικά φτιάχνει ανθεκτικά iPhone μια άλλη iPhone συσκευή ήρθε σήμερα στο προσκήνιο να αποδείξει πως η εταιρεία φτιάχνει συσκευές που μπορεί να σας σώσουν την ζωή ακόμη και από βέβαιο θάνατο.

    Ένας λοιπόν αν μην τι άλλο τυχερός χρήστης ενός iPhone 5C γλίτωσε από πυροβολισμό σχεδόν εξ επαφής με την συσκευή να του σώζει την ζωή.

    Μια συμμορία νεαρών στο Cheshire επιτέθηκαν σε έναν άτυχο 25χρονο με ένα μέλος της συμμορία να μην διστάζει να τραβήξει την μονόκαννη καραμπίνα του και να πυροβολήσει.

    Το θύμα έχοντας την συσκευή στην τσέπη του γλίτωσε από βέβαιο θάνατο σύμφωνα και με την αστυνομία μιας και το iPhone 5C απορρόφησε τον πυροβολισμό και τα σκάγια της καραμπίνας.

    Δείτε και την φωτογραφία παρακάτω της συσκευής μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε ο άτυχος – τυχερός άντρας.

    iPhone-5c-shotgun

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles