20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Αναμένονται χαμηλές πωλήσεις για το μεγαλύτερο Apple Watch Series 8 λόγω της υψηλής τιμής του

    Το μοντέλο Apple Watch Series 8 με μεγαλύτερη οθόνη 1,99 ιντσών αναμένεται να πωληθεί σε σχετικά χαμηλό όγκο, κάτι που θα μπορούσε να υποδηλώνει υψηλή τιμή λιανικής, σύμφωνα με τον διορατικό αναλυτή οθονών Ross Young.

    Ο Young έκανε τις παρατηρήσεις στο τελευταίο επεισόδιο του The MacRumors Show, εξηγώντας ότι το μεγαλύτερο μοντέλο Apple Watch Series 8 που αναμένεται να ενταχθεί στη σειρά φέτος θα κατασκευαστεί σε σχετικά χαμηλό όγκο, αντανακλώντας τις προβλεπόμενες πωλήσεις του.

    Η Apple φέρεται να αναμένει να στείλει μόλις ένα εκατομμύριο μονάδες του μεγαλύτερου Apple Watch το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, σε σύγκριση με τέσσερα εκατομμύρια μοντέλα Apple Watch Series 8 των 45 mm. Αυτό υποδηλώνει ότι το νέο, μεγαλύτερο Apple Watch μπορεί να έχει υψηλή τιμή που περιορίζει τον όγκο των πωλήσεων.

    Αυτό υποστηρίζει την πρόσφατη εικασία του δημοσιογράφου του Bloomberg, Mark Gurman, ότι το νέο Apple Watch θα είναι διαφημιζόμενο ως μοντέλο υψηλής τεχνολογίας με τιμή από 900 έως 999 δολάρια. Εκτός από μια ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη, η συσκευή αναμένεται να προσφέρει καλύτερη αντοχή και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.