16.1 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Το Twitter μηνύει τον Elon Musk για να αναγκάσει τη συγχώνευση 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων

    Όπως είχε υποσχεθεί, το Twitter μήνυσε σήμερα τον Elon Musk σε μια προσπάθεια να αναγκάσει τον Musk να προχωρήσει στην αγορά 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων του Twitter, αναφέρει το Reuters. Το Twitter στη μήνυση κατηγορεί τον Musk ότι κατέστρεψε την εταιρεία, διατάραξε τις λειτουργίες της και κατέστρεψε την αξία των μετόχων.

    Έχοντας δημιουργήσει ένα δημόσιο θέαμα για να βάλει το Twitter στο παιχνίδι, και αφού πρότεινε και στη συνέχεια υπέγραψε μια φιλική προς τον πωλητή συμφωνία συγχώνευσης, ο Musk προφανώς πιστεύει ότι – σε αντίθεση με κάθε άλλο συμβαλλόμενο μέρος που υπόκειται στη νομοθεσία του Ντέλαγουερ – είναι ελεύθερος να αλλάξει γνώμη, να σκουπίσει την εταιρεία , να διαταράξει τις λειτουργίες της, να καταστρέψει την αξία των μετόχων και να απομακρυνθεί.

    Την περασμένη Παρασκευή, ο Musk είπε στο Twitter ότι τερματίζει τη συμφωνία λόγω «ουσιαστικής παραβίασης πολλαπλών διατάξεων της συμφωνίας». Ο Musk είπε ότι δεν πιστεύει τον ισχυρισμό του Twitter ότι οι ψεύτικοι ή ανεπιθύμητοι λογαριασμοί αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το 5% των χρηστών.

    Ο Musk υποστήριξε ότι το Twitter δεν συμμορφώθηκε με τις συμβατικές του συμφωνίες επειδή δεν του παρασχέθηκαν οι σχετικές επιχειρηματικές πληροφορίες που ζήτησε σχετικά με τα δεδομένα λογαριασμών ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

    Αφού ο Musk είπε ότι ήθελε να ακυρώσει τη συμφωνία συγχώνευσης, ο πρόεδρος του Twitter Bret Taylor είπε ότι το διοικητικό συμβούλιο του Twitter ήταν «δεσμευμένο να κλείσει τη συναλλαγή» και σχεδίαζε να κινήσει νομικά μέτρα για την επιβολή της συμφωνίας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.