18.3 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Αναβάθμιση του Outlook με νέα χαρακτηριστικά

    Πριν λίγες ώρες η Microsoft κυκλοφόρησε ένα νέο update για το Outlook τόσο για το iOS όσο και για το Android. Αυτό το νέο update έφερε κάποια νέα χαρακτηριστικά τα οποία θα βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη στις καρτέλες Calendar και People εντός της εφαρμογής.

    outlook-iphone-lede

     

    Το Outlook όπως θα παρατηρήσετε, ανανεώθηκε και είναι πλέον ένα πλήρες βιβλίο διευθύνσεων, ενώ πλέον είναι η κατάλληλη στιγμή να την εμπιστευθούν ως εφαρμογή ακόμα και οι πιο άπιστοι της Microsoft. Εκτός από μια απλή εφαρμογή προβολής επαφών, το νέο Outlook σας επιτρέπει να δείτε ενοποιημένες τις επαφές σας, μεταξύ των διάφορων λογαριασμών σας. Με άλλα λόγια, θα μπορείτε να βλέπετε όλες της επαφές σας σε μία μόνο καρτέλα, χωρίς να χρειάζεται να αλλάζετε μεταξύ διαφορετικών καρτελών εντός της εφαρμογής. Παράλληλα, μέσω της προεπισκόπισης επαφών θα μπορείτε να στέλνετε κατευθείαν email, να καλέσετε την συγκεκριμένη επαφή, να δείτε προηγούμενα email που έχετε στείλει μεταξύ των επαφών καθώς επίσης και να δείτε τα αρχεία τα οποία έχετε μοιραστεί. Παράλληλα, να αναφέρουμε πως οι επαφές έχουν ταξινομηθεί κατά αλφαβητική σειρά.

    outlook-update-people

     

    Επίσης, σε περίπτωση που ο λογαριασμός σας είναι συνδεδεμένος με κάποια Global Address List, πλέον το Outlook σας προσφέρει πλέον και την δυνατότητα ενσωμάτωσης της συγκεκριμένης λίστας στις επαφές σας. Η Microsoft έκανε εύκολη πλέον την αναζήτηση επαφών μέσω της εφαρμογής, χρησιμοποιώντας την μπάρα αναζήτησης. Για την καρτέλα Calendar, υπάρχει πλέον η δυνατότητα προβολής των γεγονότων που έχετε προγραμματίσει για τις επόμενες 3 ημέρες όταν έχετε την συσκευή σας σε landscape mode, κάτι το οποίο κάνει πιο εύκολη την προβολή σε εκείνους που θέλουν να βλέπουν περισσότερα προγραμματισμένα γεγονότα σε συσκευές με μεγαλύτερη οθόνη. Συγκεκριμένα αναφέρει η Microsoft.

    “We’ve also delivered other improvements in the Calendar, including support for zero-length meetings, a ‘remove from calendar’ action for cancelled meetings and an improved calendar day picker when creating and editing meetings.”

    Μια σύντομη λίστα από τις προσθήκες και τις βελτιώσεις που έγιναν είναι η εξής:

    • Select all—You can now “select all” to perform bulk operations on messages in a folder (available on iOS, coming soon to Android).
    • Undo of bulk actions—Undo now works on bulk operations like delete and archive.
    • Empty trash/deleted items folders—You can now permanently delete items from your deleted items folder.
    • Localization—Improvements to localization across our 30 languages.
    • Accessibility—Improvements on the message list and compose screen.

    Η Microsoft κλείνει την ανακοίνωση της αναφέροντας πως ακόμα περισσότερες αναβαθμίσεις θα ακολουθήσουν στο μέλλον που θα αφορούν την ασφάλεια εντός της εφαρμογής καθώς και των προσωπικών μας δεδομένων. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το παρακάτω link.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles