20.3 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Αναβάθμιση της TV εφαρμογής στην 1η beta για Apple TV 3, HD, 4K | Περιλαμβάνει κανάλια με δωρεάν δοκιμή

    Η αναβαθμισμένη TV εφαρμογή της Apple δεν θα είναι διαθέσιμη στο ευρύ κοινό μέχρι και τον Μάιο, αλλά οι beta testers μπορεί να ξεκινήσουν να έχουν μια πρώτη επαφή μαζί της από σήμερα.

    Η ανασχεδιασμένη εφαρμογή συμπεριλήφθηκε σήμερα στις πρώτες beta των iOS 12.3 και tvOS 12.3 εκδόσεων για iPhone, iPad και Apple TV.

    O χρήστης μπορεί να δοκιμάσει και το νέο Channels χαρακτηριστικό με δωρεάν δοκιμές. Το Apple TV Channels σας επιτρέπει να κάνετε εγγραφή σε μια streaming βίντεο υπηρεσία μέσα από την TV εφαρμογή χωρίς να χρειαστεί να κάνετε λήψη την εφαρμογή του καναλιού από το App Store.

    H σημερινή beta κυκλοφορία έρχεται με 4 υπηρεσίες – Showtime, Starz, The Smithsonian Channel, και Tastemade. Περισσότερες θα έρθουν στο άμεσο μέλλον.

    Κατά την διάρκεια της beta αυτής περιόδου κάποιος μπορεί να κάνει test το Channel χαρακτηριστικό χρησιμοποιώντας τα free trials των υπηρεσιών αυτών (Η χρέωση σε αυτές τις συνδρομές ξεκινάει με το που τελειώσει η περίοδο δοκιμής)

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles