20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Ακόμη και οι πιγκουίνοι λατρεύουν το iPad [Video]

    3039779-inline-i-1-penguins-ipad-cats-640x360

    Όλοι μας γνωρίζουμε πως οι γάτες λατρεύουν να παίζουν παιχνίδια στο iPad. Το επιβεβαιώνω και εγώ προσωπικά με τον δικό μου το γάτο που είναι iPad addict. Αυτό που διαπιστώσαμε όμως πρόσφατα είναι πως και οι πιγκουίνοι έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στο tablet της Apple.

    Στο παρακάτω βίντεο η διαχειριστής του ενυδρείου στην Καλιφόρνια Sara Mandel αναφέρει και δείχνει πως η χρήση του iPad και μια εφαρμογή για γάτες βοήθησε τους πιγκουίνους να κάνουν μια σειρά από δραστηριότητες κρατώντας τα αντανακλαστικά τους σε πολύ καλή κατάσταση.

    Μάλιστα παίζοντας με το iPad οι πιγκουίνοι έδειξαν να είναι πιο χαρούμενοι και έτσι ήταν πολύ πιο εύκολα εν συνεχεία να ασχοληθούν με την αναπαραγωγική τους πράξη μιας και για το εν λόγω ζώο η ψυχολογία κατά την διάρκεια της σύλληψης είναι πολύ σημαντική.

    Δείτε το βίντεο παρακάτω:

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles