20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Ακόμη ένας leaker επιβεβαιώνει πως το Apple Watch Series 7 θα έρθει στα 45mm

    Όπως σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας ένας ανώνυμος χρήστης με την ονομασία UnclePan είχε αναφέρει στο Weibo πως τα επερχόμενα Apple Watch Series 7 θα ερχόντουσαν φέτος σε νέες διαστάσεις και πιο συγκεκριμένα στα 41mm και 45mm. Σήμερα ένας νέος leaker επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο κοινοποιώντας μάλιστα και μια περίεργη φωτογραφία από μέρος ενός Apple Watch band όπου αναγράφεται σε αυτό το 45mm.

    Η νέα αυτή διαρροή έρχεται από τον χρήστη DuanRui, ο οποίος έχει ένα ανάμικτο ιστορικό σωστών προβλέψεων για επερχόμενες συσκευές της Apple. Έχει λοιπόν σήμερα κοινοποιήσει μια εικόνα που μοιάζει με ένα δερμάτινο λουράκι του Apple Watch αλλά αντί για 44mm έχει την επιγραφή 45mm.

    Αν και η εικόνα αυτή μπορεί να έχει δεχτεί εύκολα επεξεργασία πάρα αυτά υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως ίσως είναι αυθεντική.

    Για μήνες τώρα διαβάζουμε φήμες πως τα νέα Apple Watch Series 7 θα έχουν έναν εντελώς νέο σχεδιασμό με επίπεδες άκρες και νέες οθόνες. Έτσι μια αύξηση στην κάσα των smartwatches αυτών είναι κάτι το λογικό.

    Τέλος ο Mark Gurman του Bloomberg είχε αναφέρει πίσω τον Ιούνιο ότι τα Apple Watch Series 7 θα είχαν λεπτότερα πλαίσια κάτι το οποίο σημαίνει πως θα είχαμε μια πιο ελαφριά αύξηση στο μέγεθος της οθόνης τους.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.