20.3 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Ακόμη ένας δικαστής διατάζει την Samsung να σταματήσει να αντιγράφει την Apple

    AN_13547650-(Read-Only)

    Η Samsung μπορεί σύντομα και δικαστικά να δεχτεί απαγόρευση για την αντιγραφή που κάνει στα προϊόντα της Apple.

    Με μια νέα δικαστική απόφαση 2-1 κυβερνητικό δικαστήριο αποφάνθηκε πως το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην Samsung για τον παραπάνω λόγο δεν ήταν αρκετή ποινή για τον Κορεατικό κολοσσό. Διέταξε λοιπόν την άμεση απαγόρευση χρησιμοποίησης σχεδιαστικών προτύπων της Apple.

    Η απόφαση δεν περιλαμβάνει τόσο θέματα εξωτερικού σχεδιασμού όσο περισσότερο διάφορες σχεδιαστικές εκφράσεις και χαρακτηριστικά στην διεπαφή των χρηστών.

    Η Apple αρχικά είχε καταθέσει μήνυση στην Samsung για $2.2 δις και κέρδισε με την ποινή τελικά να μειώνεται στα $119 εκατομμύρια μετά από μια σειρά εφέσεων που άσκησε η Κορεατική εταιρεία.

    Η Apple μετά από αυτή την νίκη συνέχισε δικαστικά των αγώνα για να προφυλάξει και τα χαρακτηριστικά του λογισμικού της και όπως όλα δείχνουν οι πρώτες δικαστικές αποφάσεις είναι για ακόμη μια φορά υπέρ της.

    Στον καταναλωτή όλες αυτές οι νίκες της Apple δεν σημαίνουν πολλά μιας και αυτό δεν σημαίνει πως συσκευές της Samsung θα αποσυρθούν από την αγορά.

    Η Apple όμως με αυτό τον τρόπο θα ενισχύσει σημαντικά τις γρήγορες αποφάσεις των δικαστήριων για μελλοντικά περιστατικά που είμαστε και εμείς σχεδόν βέβαιοι πως η Samsung θα δημιουργήσει δίνοντας στην πρώτη μια δυναμική που εξαρτάται από τα υψηλόβαθμα στελέχη πως θα θέλουν να την χρησιμοποιήσουν ακόμη και στην αγορά τουλάχιστον της Αμερικής.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles