22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Ήχο υψηλής ποιότητας φέρνει η Apple στο iOS 8

    iOS-8-to-Launch-with-Updated-Headphones-and-HD-Audio-Playback

    Καλά νέα για τους κατόχους iPhone και iPad. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του MacRumors, η Apple σχεδιάζει να ενσωματώσει τη δυνατότητα αναπαραγωγής HD μουσικών αρχείων στην επόμενη έκδοση του λειτουργικού της. Το iOS 8 αναμένεται το φθινόπωρο του 2014.

    Αυτή η πληροφορία, σε συνδυασμό με την επικείμενη εξαγορά της Beats Audio από την Apple, δημιουργεί την αίσθηση ότι το Cupertino ποντάρει τα ρέστα του στον τομέα του ήχου.

    Τόσο σε αυτήν καθεαυτή τη διακίνηση των μουσικών αρχείων, όσο και στην ποιοτική αναπαραγωγή τους ως συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

    Η εφαρμογή «Music» στο iOS 7 δεν έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει υψηλής ποιότητας 24-bit μουσικά αρχεία με ρυθμό δειγματοληψίας άνω των 48kHz.

    Οι απαραίτητες αναβαθμίσεις στον τομέα του ήχου που αναμένονται στο iOS 8, είναι βέβαιο ότι για να ακουστούν χρειάζονται νέα ακουστικά, αλλά και αναβαθμισμένο Lightning καλώδιο.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Πηγή:Newsbeast.gr

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles