22.9 C
Athens
Wednesday, May 8, 2024
More

    Έρχεται iPad event στις 4 Απριλίου στο νέο Steve Jobs Theater στο Apple Park campus;

    Apple CEO Tim Cook holds an iPad during a presentation at Apple headquarters in Cupertino

    Τον προηγούμενο μήνα σας είχαμε ένα πρώτο roundup από τι περιμένουμε να δούμε από ένα φημολογούμενο Ανοιξιάτικο event της Apple όσο αφορά νέα iPhone, iPads και Macs.

    To Apple World Today εστιάζει σήμερα στο πότε και που μπορεί να γίνει αυτό το event την Άνοιξη.

    H Apple τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τα ανοιξιάτικα event της τον Μάρτιο παρά το γεγονός πως δεν υπήρχε κάποια σταθερή ημερομηνία. Μάλιστα ήταν τέτοια εποχή πέρυσι όταν μάθαμε ότι η Apple θα έκανε ένα event στις 21 Μαρτίου για τα iPhone SE και το μικρότερο iPad Pro.

    To Apple World Today  εικάζει λοιπόν σήμερα πως το επόμενο event της Apple θα συμβεί τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα στις 4 Απριλίου.

    Σε αυτό το event και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα η Apple αναμένεται να παρουσιάσει νέα 9.7 ιντσών και 12.9 ιντσών iPad Pro μοντέλο καθώς και ένα εντελώς νέο iPad με νέο σχεδιασμό και στις 10.5 ίντσες.

    Τέλος λόγος γίνεται και για τον χώρο που η Apple θα πραγματοποιήσει αυτό το event με αυτόν να είναι το νέο εντυπωσιακό αμφιθέατρο στο νέο Apple Park που έχει πάρει την ονομασία από τον μεγάλο ηγέτη της εταιρείας Steve Jobs.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles