18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Ένα 9.7″ iPad Pro 2 με A10X Fusion επεξεργαστή έρχεται την επόμενη εβδομάδα;

    9.7-ipad-pro-and-pencil

    Ένα δεύτερης γενιάς iPad Pro στις 9.7 ίντσες μπορεί να γίνει διαθέσιμο την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με τα όσα αναγράφει σήμερα το αρκετά αξιόπιστο Ιαπωνικό blog Mac Otakara.

    Το δημοσίευμα αναφέρει για μια τυπική αναβάθμιση στην εν λόγω συσκευή σε σύγκριση πάντα με το τωρινό 9.7 ιντσών iPad Pro το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2016.

    Εσωτερικά θα δούμε τον A10X Fusion επεξεργαστή – βελτιωμένη έκδοση του τωρινού επεξεργαστή του iPhone 7 – ενώ η νέα αυτή έκδοση θα κάνει χρήση του τετραπλού συστήματος ηχείων.

    Η εν λόγω συσκευή και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα αναμένεται να αντικαταστήσει το iPad Mini και να γίνει η οικονομική λύση στην κατηγορία αυτή.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles