18.6 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Ένα νέο Apple TV στον σχεδιασμό από την Apple για να ανταγωνιστεί το Amazon Echo;

    apple-tv-siri-2

    H απάντηση της Apple στο Amazon Echo ίσως έρθει ένα ένα νέο “μαγικό” κουτί από την Apple αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα η VentureBeat. Βάση πηγών κοντά στα σχέδια της Apple το άρθρο αναφέρει πως η Apple δουλεύει ήδη πάνω σε ένα νέο Apple TV με κατά πολύ βελτιωμένη έκδοση της Siri.

    “Θέλουν το Apple TV να γίνει το hub των πάντων” ανέφερε η πηγή στην VentureBeat. Πίο συγκεκριμένα διαβάσαμε:

    “Η Apple έχει δοκιμάσει διάφορες επιλογές – ρυθμίζοντας το ήδη υπάρχον Apple TV σε έναν ψηφιακό βοηθό ψυχαγωγίας, κάνοντας το Siri Remote μια σημαντική συσκευή ή ακόμη και στην ύπαρξη ενός ξεχωριστού ηχείου όπως έχει το Echo. Το τελευταίο τελικά ποτέ δεν υλοποιήθηκε τελικά.

    Το πρόβλημα του χρησιμοποιείς το χειριστήριο ως hub είναι πως έχει μπαταρία – πρέπει να το φορτίζει περιοδικά με ένα lightning καλώδιο. Από την άλλη το κουτί δεν έχει ούτε μικρόφωνο αλλά ακόμη και αν είχε θα ήθελε πολύ προσοχή εξαιτίας των μηχανικών θορύβων που μπορεί να λάμβανε από συσκευές κοντά σε αυτό και έτσι η αναγνώριση φωνής να μην ήταν επιτυχημένη.

    Το Apple TV τελικά σύντομα θα αποκτήσει το δικό του μικρόφωνο και ηχείο και θα έρθει ακόμη πιο κοντά στο όραμα της Apple αλλά και στον ανταγωνισμό που ακούει Amazon Echo “

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles