23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Ένας κόκκινος χρωματισμός για το “iPhone 7s” έρχεται το 2017;

    red-iphone

    To Ιαπωνικό blog Macotakara σήμερα με νέο του δημοσίευμα αναφέρει πως ο διάδοχος των iPhone 7 και iPhone 7 Plus θα έρθει και με ένα νέο χρωματισμό. Αυτός θα είναι ο κόκκινος – red που θα έρθει να συμπληρώσει για του χρόνου τα ήδη υπάρχον Black, Jet Black, Silver, Gold και Rose Gold.

    Το Macotakara έχει μια καλή αντίληψη για επερχόμενες κινήσεις της Apple και δεν είναι τυχαίο που ήταν το πρώτο site που ανέφερε πως η Apple θα αφαιρούσε την θύρα ακουστικών από το iPhone 7.

    Η KGI είχε αναφέρει πως η Apple έχει σκοπό να παρουσιάσει 3 νέα iPhones το 2017. To ένα από αυτά τα τρία με την ονομασία iPhone 8 θα έχει μια μεγάλη αναβάθμιση στον σχεδιασμό του, OLED oθόνη, ψηφιακό Home Button και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά. Τα 2 άλλα μοντέλα απλά θα είναι αναβαθμισμένες εκδόσεις των ήδη υπάρχον iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

    To Macotakara στο εν λόγω δημοσίευμα με την σειρά του ονομάζει τα δύο αυτά iPhones ως iPhone 7s και iPhone 7s Plus αλλά σε αντίθεση με την αναφορά της KGI τονίζει πως τα εν λόγω δεν θα έχουν χαρακτηριστικά όπως ασύρματη φόρτιση ή έναν ανασχεδιασμό στο σασί τους από γυαλί.

    Παρατηρούμε λοιπόν μια διχογνωμία αυτή την στιγμή αν μη τι άλλο από δύο από τις αξιόπιστες πηγές για μελλοντικά πλάνα της Apple.

    Εκεί που υπάρχει συμφωνία είναι πως οι περισσότερες μεγάλες αλλαγές θα γίνουν στο 3ο μοντέλο που φέρετε να ετοιμάζει η Apple για του χρόνου και που ως τώρα έχει πάρει την ονομασία – iPhone 8.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles