apple-tv-siri-2

Το νέο Apple TV παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο και μετά από 3 χρόνια ηρεμίας σε αυτή την γραμμή συσκευών της Apple. Σύμφωνα με το Digitimes η Apple έχει σκοπό να ανεβάσει σημαντικά τους ρυθμούς σε ότι αφορά πλέον το hardware της εν λόγω συσκευής.

Η αναφορά κάνει λόγο πως η Apple ετοιμάζει μια τεστ παραγωγική γραμμή για το 5ης γενιάς Apple TV στις αρχές του 2016. Η νέα συσκευή θα έχει αναβαθμισμένο hardware που θα δώσει σημαντική ταχύτητα και αποδόσεις στην συσκευή ακόμη και μερικά νέα χαρακτηριστικά.

Η αλήθεια είναι πως το Digitimes δεν έχει το καλύτερο ιστορικό σε προβλέψεις για προϊόντα της Apple. Βέβαια την τελευταία φορά που είδαμε την Apple να αναβαθμίζει τόσο γρήγορα μια συσκευή της – εκνευρίζοντας πολλούς χρήστες και όχι άδικα – ήταν όταν είχαμε την αναβάθμιση από το iPad 3 στο iPad 4 που έγινε μέσα σε μόλις 6 μήνες.

Την αναφορά λοιπόν αυτή την βλέπουμε μόνο ως μια ένδειξη πως η εταιρεία θα δοκιμάσει κάποιο νέο hardware το 2016 ίσως σε συνδυασμό με την υπηρεσία streaming που θέλει να λανσάρει η Apple μέσα στο επόμενο έτος.

Τέλος να αναφέρουμε πως η επίσημη κυκλοφορία του Apple TV 4 καθυστέρησε πάρα πολύ μιας και οι πρώτες ενδείξεις ήθελαν την συσκευή να γίνεται διαθέσιμη πίσω τον Ιούνιο. Αυτό λοιπόν μπορεί να εξηγήσει το γεγονός πως η Apple ετοιμάζει κάποιο νέο hardware για το 2016.

Γυρνώντας στο δημοσίευμα διαβάζουμε πως η Apple στο τέλος του μηνός θα έχει κάνει μια δοκιμαστική γραμμή παραγωγής για το Apple TV 5 και έτσι να δούμε την νέα συσκευή να παρουσιάζετε κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτιο – Απρίλιο.

Για όλα τα παραπάνω αυτή την στιγμή πάντως κρατάμε πολύ πολύ μικρό καλάθι.

Σχολιασμός στο φόρουμ