19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Ένας αισθητήρας Touch ID κάτω από την οθόνη φημολογείται ακόμη ως χαρακτηριστικό των επερχόμενων 5G iPhones

    Με την Apple να επαναφέρει το τυπικό Touch ID αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο iPhone SE του 2020 ξεκίνησαν εκ νέου οι φήμες πως η εταιρεία δουλεύει πάνω στον εκμοντερνισμό αυτής της τεχνολογίας. Έτσι λοιπόν το σενάριο τοποθέτησης του κάτω από την οθόνη ενός επερχόμενου iPhone έκανε εκ νέου την εφμάνιση του.

    Η Apple και σύμφωνα με την Econonic Daily News κάνει αγώνα δρόμου για να κυκλοφορήσει τα 5G iPhones στο δεύτερο μισό αυτού του έτους με έναν ultrasonic αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η εταιρεία φοβάται πως οι καταναλωτές θα είναι διστακτικοί να πληρώσουν εν μέσω πανδημίας μια premium συσκευή που δεν θα έχει μια σημαντική διαφορά από τα 2019 iPhone 11.

    Φυσικά η Apple δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το Face ID και έτσι η προσθήκη του Touch ID κάτω από μια OLED οθόνη σε ένα ή περισσότερα επερχόμενα iPhone 12 σίγουρα θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και χρηστικότητα στον τελικό καταναλωτή.

    Την ίδια στιγμή βέβαια η ultrasonic τεχνολογία αυτή που έρχεται από την Qualcomm δεν τα καταφέρνει άριστα σε ότι αφορά την ακρίβεια κάτι που το έχουμε ήδη δει να συμβαίνει σε Android συσκευές που την υιοθέτησαν και έχουν έναν αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη.

    Βέβαια η Apple ως Apple μπορεί να φέρει μια νέα βελτιωμένη λύση όπως έχει κάνει πολλές φορές κατά το παρελθόν…

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles