22.4 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Έγκυρο Ιαπωνικό blog επαληθεύει τις μέχρι τώρα φήμες για το iPhone 7

    Στιγμιότυπο 2016-04-14, 9.33.31 μμ

    To Mac Otakara, είναι ένα αρκετά έγκυρο Ιαπωνικό blog που βάση των δικών του πηγών τονίζει σήμερα πως κάποιες από τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα iPhone 7 και iPhone 7 Plus είναι όντως αληθινές.

    Ποιες είναι αυτές οι φήμες που επαληθεύονται σήμερα; Διαβάστε παρακάτω.

    Αρχικά το Mac Otakara αναφέρει πως οι φήμες για την αφαίρεση της θύρας των ακουστικών ή αλλιώς αν προτιμάτε της θύρας των 3.5 mm είναι όντως αλήθεια μιας και τα επερχόμενα iPhone 7 θα βασιστούν σε ασύρματα ακουστικά – bluetooth ή lightning ακουστικά.

    Μάλιστα η Bluetooth έκδοση των ακουστικών της Apple θα μπορούν να φορτίζουν από την θύρα lightning του iPhone 7 όπως κάτι αντίστοιχο είδαμε στα νέα iPad με το Apple Pencil.

    Το blog υποστηρίζει όμως πως δεν θα δούμε στερεοφωνικά ηχεία σε αυτή την έκδοση του iPhone.

    Όσο αφορά το οπίσθιο μέρος της συσκευής που οι φήμες και κάποιες γκρίζες διαρροές δείχνουν ένα μεγαλύτερο άνοιγμα το Mac Otakara πιστεύει πως θα έχουμε ένα μεγαλύτερο αισθητήρα της κάμερας για ακόμη καλύτερες λήψεις.

    Άλλες φήμες που έχουμε δει μέχρι στιγμής αναφέρουν πως ίσως δούμε και ένα σύστημα διπλών φακών αλλά αυτό θα έρθει και θα είναι αποκλειστικότητα μόνο του iPhone 7 Plus.

    Στην συνέχεια το blog αναφέρει πως το iPhone 7 θα έρθει με ένα Smart Connector που είδαμε για πρώτη φορά στο iPad Pro. Στο smartphone της Apple η ύπαρξη αυτής της συνδεσμολογίας θα επιτρέψει ένα Smart Keyboard για πρώτη φορά σε ένα iPhone ως έξτρα αξεσουάρ. Είναι κάτι τέτοιο δυνατό; Το Mac Otakara πιστεύει πως ναι και πως μάλλον θα το δούμε φέτος να υλοποιείται.

    Αλλαγές θα έχουμε και στην οθόνη του iPhone με την Apple να ενσωματώνει την True Tone Display τεχνολογία που είδαμε για πρώτη φορά φέτος στο 9.7 ιντσών iPad Pro.

    Αυτό σημαίνει πως η συσκευή θα μπορεί να αλλάζει φωτεινότητα αυτόματα κάθε φορά που θα βρίσκεται σε ένα διαφορετικό περιβάλλον. Νέοι αισθητήρες θα χρειαστεί να ενσωματωθούν στην συσκευή αλλά ήδη η DisplayMate στην ανάλυση της έχει αναφέρει πως η Apple μπορεί φέρει αυτή την τεχνολογία στο iPhone ενώ το Mac Otakara αναφέρει πως όντως αυτή η τεχνολογία θα είναι ένα από τα μεγάλα χαρακτηριστικά της νέας συσκευής της Apple.

    Τέλος το blog αναφέρει πως τα πρόσφατα CAD renderings που διέρρευσαν και που μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα αντιστοιχούν στην πραγματική iPhone 7 συσκευή.

    iPhone-7-design-schematis-Catcher-Technology-NowhereElse-leak-001

    Κάτι τέτοιο σημαίνει πως ο εξωτερικός σχεδιασμός της συσκευής δεν θα αλλάξει δραματικά και πως μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε το 2017 ή 2018 για ένα εντελώς νέο εξωτερικό σχεδιασμό του iPhone.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles