18.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Άνοιξαν οι προ παραγγελίες για το Gears of War στο iOS

    Η Microsoft φέρνει το επιτυχημένο Gears of War franchise για το iOS και μάλιστα η αναμονή λαμβάνει τέλος. Ένα χρόνο αφότου είχαμε την επιβεβαίωση έλευσης του τίτλου σήμερα άνοιξαν οι προ παραγγελίας για Gears Pop! στο App Store πριν την επίσημη κυκλοφορία του τους επόμενους μήνες.

    Όπως μπορείτε να καταλάβετε από τον τίτλο το Gears Pop! δεν είναι ένας τυπικός Gears of War τίτλος. Η Microsoft συνεργάστηκε με την Mediatonic και την Funko.

    Το Gears Pop! σας δίνει μια μοναδική δυνατότητα multiplayer μαχών στον κόσμο του Gears για πρώτη φορά σε μια mobile πλατφόρμα.

    Το παιχνίδι περιλαμβάνει περισσότερους από 30 Gear χαρακτήρες ο καθένας σχεδιασμένος ως ένα Funko Pop!. Θα τους χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε την ομάδα σας και για να τους οδηγήσετε στην νίκη απέναντι σε άλλους online παίχτες.

    Ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος δωρεάν στις 2 Σεπτεμβρίου με τις προ παραγγελίες του να έχουν ανοίξει από σήμερα εδώ.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles