17.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Άνοιγμα νέου Apple Store κοντά στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου (World Trade Center)

    WTC-Transportation-Hub-image-001

    O Jason Barlia ο οποίος είναι ο Market Director για τα Apple Store της Νέας Υόρκης, επιβεβαίωσε σήμερα στο CNET τα σχέδια της Apple ν’ ανοίξει ένα καινούριο Apple Store στο παγκόσμιο κέντρο εμπορίου στο Transportation Hub, μια επένδυση $4 δισεκατομμυρίων, στο σταθμό μεταφοράς στο Lower Manhattan. Το αναμενόμενο κατάστημα θ’ ανοίξει τις πόρτες του στους πελάτες του στα τέλη του 2016.

    Θα είναι τοποθετημένο στο Oculus transit, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως θα είναι το δέκατο Apple Store στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με κάποια σχέδια που κυκλοφόρησαν για την κατασκευή του κτηρίου και του καταστήματος, θα έχει δύο υπόγειους ορόφους με 10000 τετραγωνικά πόδια ο κάθε όροφος.

    Όπως αναφέρθηκες, το κατάστημα θα βρίσκεται κάτω από το Oculus, μια κατασκευή η οποία θα βρίσκεται ένα τετράγωνο πιο πέρα από παγκόσμιο κέντρο εμπορίου.

    Όπως αναφέραμε πριν από λίγες ημέρες, η εταιρεία του Cupertino, θ’ ανοίξει για πρώτη φορά το κατάστημα στο Brooklyn, αυτό το Σάββατο.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles