15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Φωτογραφίες από το σασί του iPhone 7 διέρευσαν;

    photo-iphone-7-catcher1

    H σεζόν των φημών καλά κρατεί και ετσί μετά την διαρροή διαφόρων θηκών για τα επερχόμενα iPhone μοντέλα την προηγούμενη εβδομάδα σήμερα είχαμε μια εικόνα που υποτιθέμενα μας δείχνει το σασί του iPhone 7.

    Οι εικόνες δείχνουν το πίσω μέρος της συσκευής. Με μια πρώτη ματιά λοιπόν παρατηρούμε πως οι γραμμές της κεραίας έχουν αφαιρεθεί τελειώς. Υπάρχουν γραμμές στο κάτω μέρος του σασί.

    Με μια προσεκτική ματία το σασί αυτό δείχνει πως και η κάμερα έχει αλλάξει στο iPhone 7 αλλά για το εν λόγω μοντέλο που δεν είναι το Plus το άνοιγμα στην κάμερα δεν δικαιολογεί ένα σύστημα διπλής κάμερας – Αυτό το χαρακτηριστικό εξάλλου φημολογείτε πως θα έρθει στο iPhone 7 Plus.

    photo-iphone-7-catcher-1

    To άνοιγμα στο σασί είναι σημαντικά μεγαλύτερο από ότι έχουμ συνηθήσει δείχνοντας κάποια αναβάθμιση. Επίσης το άνοιγμα είναι πιο κοντά στην άκρη του σασί σε σύγκριση με αυτό που υπάρχει στα iPhone 6/6s.

    Σύμφωνα επίσης με την πηγή της φωτογραφίας το σασί είναι ελαφρώς πιο λεπτό σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

    Screen Shot 2016-03-13 at 22.05.36

    Γυρνώντας τώρα πίσω στην κάμερα το NowhereElse αναφέρει ότι βρήκε φωτογραφίες από το δίπλο σύστημα καμερών του iPhone 7 Plus αλλά κρατάμε ακόμη μικρό καλάθι για αυτό το χαρακτηριστικό.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles