21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Φωτογραφία που διέρρευσε δείχνει μια πρώτη απεικόνιση των AirPods Studio με τον ‘Sport’ σχεδιασμό;

    Μια νέα διαρροή από το Twitter σήμερα υποστηρίζει πως δείχνει τα φημολογούμενα “AirPods Studio” της Apple μέσα από μια φωτογραφία. Η εικόνα θεωρητικά μας δείχνει την Sport έκδοση αυτών και μας έρχεται από τον @choco_bit.

    Το Bloomberg έχει ήδη αναφέρει πως η Apple δουλεύει πάνω σε δύο εκδόσεις για τα επερχόμενα over-ear ακουστικά της – Μια premium έκδοση που στα στοιχεία του θα έχει και το δέρμα και μια πιο sport έκδοση που θα είναι πιο φιλική και ως προς τα υλικά κατασκευής για αυτούς που θα τα χρησιμοποιούν κατά την άθληση τους.

    Η εικόνα που διέρρευσε λοιπόν σήμερα ταιριάζει με ότι έχει αναφέρει το Bloomberg για αυτό το σετ ακουστικών που πίσω τον Απρίλιο είχε αναφέρει πως “τα πρωτότυπα αυτών των ακουστικών έχουν μια retro εμφάνιση με έναν οβάλ σχεδιασμό για τα ακουστικά”.

    Τα AirPods Studio φημολογείται πως θα έχουν ένα παραμετροποιήσιμο σχεδιασμό. Έτσι οι χρήστες θα μπορούν να αλλάζουν τα ear pads και τα headbands αυτών μιας και η ένωση του θα γίνεται από μαγνήτες.

    Στα άλλα χαρακτηριστικά τους όπως έχουμε αναφέρει μέχρι σήμερα έχουμε την αναγνώριση του λαιμού και του κεφαλιού του χρήστη, ακύρωση θορύβου φυσικά και equalizer ρυθμίσεις. Τα AirPods Studio αυτόματα θα ξεκινούν την αναπαραγωγή ή θα κάνουν παύση αυτής μιας και θα μπορούν να αντιληφθούν αν ο χρήστης τα φοράει ή όχι.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.