19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    [Φήμη]|iPad Air 3 με 4 ηχεία και εμπρόσθιο LED Flash

    Το επόμενης γενιάς iPad Air 3 θα μπορούσε να ενσωματώσει τα 4 ηχεία τα οποία βρίσκει κανείς στο iPad Pro, καθώς και να ενσωματώσει κάποιο LED Flash, δίπλα από την μπροστινή κάμερα της συσκευής, σύμφωνα με τα σχέδια που διέρευσαν και κοινοποιήθηκαν στο γαλλικό website Nowhereelse.fr. Η συγκεκριμένη σελίδα δεν μπορεί απόλυτα να εγγυηθεί την αξιοπιστία των σχεδίων που έφτασαν στα χέρια τους, ωστόσο η σελίδα αναφέρει πως η πηγή που το παρείχε, αποδείχτηκε αξιόπιστη σε 2 από τις 3 περιπτώσεις στο παρλεθόν.

    ipad-air-3-plans-ipad-7

     

    Αν τα όσα δείχνει το παραπάνω σχέδιο αποδειχτούν αλήθεια, το iPad Air 3 θα έχει 2 ηχεία στο κάτω μέρος της συσκευής και 2 ηχεία στο πάνω μέρος της, όπως ακριβώς και το iPad Pro. H χρήση ενός LED Flash στο μπροστινό μέρος αποτελεί ένα κομμάτι αρκετά αμφίβολο, αν σκεφτεί κανείς πως το iPad δεν αποτελεί εκείνη την συσκευή που συνήθως χρησιμοποιούμε ως κάμερα για λήψη φωτογραφιών και βίντεο. Από την άλλη βέβαια, υπάρχουν αρκετοί χρήστες που χρησιμοποιούν την κάμερα του iPad γι’ αυτόν ακριβώς τον σκοπό, κάνοντας έτσι την Apple να προσπαθεί να βρει τρόπους να σταματήσει τη μείωση των πωλήσεων των iPad.

    Φήμες αναφέρουν πως η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το iPad Air 3 στο προγραμματισμένο event του Μαρτίου, παράλληλα με το φημολογούμενο 4-ιντσών iPhone 5se, καθώς και νέα Apple Watches. Λίγα πράγματα γνωρίζουμε ακόμη για το iPad Air 3, ενώ κάποιες αναφορές κάνουν λόγο για έλλειψη του χαρακτηριστικού 3D Touch, αλλά η αναβάθμιση αυτή θα μπορούσε να περιέχει άλλα χαρακτηριστικά, όπως ο γρηγορότερος επεξεργαστής Α9 ή Α9Χ, Oxide TFT οθόνη, Smart Connector και αναβαθμισμένη κάμερα (τόσο σε ανάλυση όσο και σε hardware).

    H οθόνη Oxide TFT θα επιτρέπει τη χρήση περισσότερων χρωμάτων και καλύτερης φωτεινότητας, καθώς και αναβαθμισμένης αντίθεσης. Το iPad Air 3 θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει και την τεχνολογία “variable refresh rate” όπως έχει γίνει γνωστή από το iPad Pro, η οποία επιτρέπει την εξοικονόμιση ενέργειας όταν η οθόνη προβάλει στατικές εικόνες, επιτρέποντας με αυτό τον τρόπο τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

    Τέλος, να αναφέρουμε πως η Apple δεν έχει αναβαθμίσει τη σειρά των iPad με τις 9.7-ιντσες από τον Οκτώβριο του 2014, όπου και έδωσε στην κυκλοφορία το iPad Air 2.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles