Φήμη: Το επόμενο iPad Mini θα είναι μια συρρικνωμένη έκδοση του iPad Air 2

0
165

Apple Inc. Announces The New iPad Air 2 And iPad Mini 3

Το Ιαπωνικό blog Macotakara αναφέρει πως το επόμενης γενιάς iPad Mini θα είναι ουσιαστικά μια συρρικνωμένη ως προς τις διαστάσεις έκδοση του iPad Air 2. Η αναφορά αυτά αν και δεν δίνει πολλές πληροφορίες για το 4ης γενιάς iPad Mini τονίζει πάρα αυτά πως η συσκευή θα έχει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά του Air 2 της Apple.

Έτσι λοιπόν θα είναι το ίδιο λεπτό και συγκεκριμένα το πάχος του θα αγγίζει τα 6.1 mm ενώ στον τομέα του hardware θα έχει και αυτό μια οπίσθια κάμερα 8 Megapixel.

To επερχόμενο iPad Mini  επίσης και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα θα έχει ενσωματωμένο το 802.11ac Wi-Fi, τον A8 επεξεργαστή ενώ παράλληλα θα μπορεί να τρέξει όλα τα νέα χαρακτηριστικά του iOS 9 όπως το split screen multitasking.

Η οθόνη του θα έχει μια ειδική επεξεργασία έτσι ώστε να έχει μια καλύτερη απόδοση σε εξωτερικές συνθήκες ενώ θα διατηρήσει τις 7.9 ίντσες της.

Έτσι λοιπόν στην ουσία θα έχουμε ένα iPad Air 2 απλά μικρότερο.

Το Macotakara αποτελεί ένα πολύ αξιόπιστο blog σε ότι αφορά φήμες για επερχόμενες συσκευές της Apple αλλά κάποιες φορές ακόμη και αυτό έχει κάνει λάθη στις προβλέψεις του.

Όπως και να έχει η παρουσίαση ενός iPad Mini με χαρακτηριστικά του iPad Air 2 αποτελεί μια λογική κίνηση για την Apple και σίγουρα θα είναι μια κίνηση που θα τονώσει σημαντικά τις πωλήσεις της Mini σειράς του iPad που σημειώνει σημαντική πτώση.

 Σχολιασμός στο φόρουμ