19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Φήμες αναφέρουν πως η Apple θα ανακοινώσει νέο iPod Touch, Nano και Shuffle στις 14 Ιουλίου

    Σύμφωνα με πρόσφατες φήμες, η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου μία νέα γενιά iPod Touch, iPod Nano και iPod Shuffle, στις 24 Ιουλίου, σύμφωνα με την γαλλική πηγή iGen. Η πηγή αναφέρει πως το νέο iPod Touch θα αποτελεί την πιο σημαντική αναβάθμιση της σειράς των iPod, φέροντας ενσωματωμένο έναν επεξεργαστή 64-bit, ενώ τα iPod Nano και iPod Shuffle θα έρθουν μόνο με ανανεωμένα χρώματα.

    ipod_new_colors

     

    H φήμη για την κυκλοφορία των νέων iPod έκανε την εμφάνιση της στις αρχές του μήνα, μαζί με την αναβάθμιση του iTunes στην έκδοση 12.2, όπου θα περιλαμβάνεται ένα πιο σκούρο μπλέ χρώμα για το iPod Touch, ένα νέο χρυσό χρώμα για το iPod Nano και ένα πιο ανοιχτό ροζ χρώμα για το iPod Touch. Παράλληλα, κάποιοι χρήστες παρατήρησαν πως στην εφαρμογή του ημερολογίου, εμφανίζεται ο αριθμός 14 και η ημέρα Τρίτη, πράγμα το οποίο τους κάνει να πιστεύουν πως θα είναι η ημέρα κυκλοφορίας των νέων iPod.

    ipod_2015_colors

    Ταυτόχρονα, το MacRumors, βρήκε μία νέα σειρά iPod σε 6 νέα χρώματα για το iPod Touch, Nano και Shuffle, τα οποία έκαναν την εμφάνισή τους σε κάποιο Resource File του iTunes. Τα χρώματα αυτά είναι το ασημί, το space gray, το κόκκινο, το ανοιχτό ροζ, το σκούρο μπλέ και το light gold. Μαζί με τα νέα χρώματα, την χωριτηκότητα και άλλες μικρές αλλαγές, η Apple ανανέωσε για τελευταία φορά το iPod Touch και το iPod Nano τον Οκτώβριο του 2012 και το iPod Shuffle τον Σεπτέμβριο του 2010.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles