16.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου τα αποκαλυπτήρια του iPhone 6 και 14 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του;

    iphone 6 STILL 11_0000-578-80

    H Tρίτη ίσως είναι τελικά η μέρα του iPhone 6 μιας και σύμφωνα με δημοσίευμα του Macrumors πριν από λίγο, η Apple έχει ήδη οριοθετήσει την Τρίτη 14 Οκτωβρίου ως μια ημερομηνία που αναμένει τα Apple Stores της να έχουν υπερβολικό κόσμο καθώς και την υπόλοιπη διάρκεια του μήνα αυτού.

    Σύμφωνα με πηγές που φέρετε να έρχονται από άτομο που είχε πρόσβαση σε πρόσφατη συνάντηση στελεχών των Apple Stores η 14η Οκτωβρίου χαρακτηρίστηκε μια “immense” μέρα για την Apple αλλά και για τα κατάστημα της.

    Μέχρι στιγμής όλες οι αναφορές και διαρροές που είχαμε έδειχναν τον μήνα Σεπτέμβριο ως τον πιο πιθανό για την παρουσίαση του iPhone 6 και του iOS 8 ενώ εν συνεχεία τον Οκτώβριο αναμένουμε ένα δεύτερο event με την παρουσίαση των iWatchOS X Yosemite, νέων iPads, και νέων Macs.

    Με βάση τα παραπάνω η Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου φέρετε ως η πιο πιθανή ημερομήνια για να μας παρουσιάσει η Apple το iPhone 6, ειδικά μιας και η Apple αρέσκεται στο να κάνει παρουσιάσεις αυτή την ημέρα.

    Όσο αναφορά τώρα την επίσημη διάθεση της συσκευής αν η Apple τελικά και εκεί επιλέξει την μέρα Τρίτη 14 Οκτωβρίου τότε αυτό αν επαληθευτεί, θα αποτελέσει μια αλλαγή, μιας και η Apple τα προηγούμενα χρόνια λανσάριζε νέες iPhone συσκευές τις Παρασκευές. Το άρθρο πάνω σε αυτό αναφέρει πως ίσως αυτή η αλλαγή να οφείλετε στην μεγάλη ζήτηση που αναμένετε  να έχει η συσκευή και που θα ωθήσει την Apple να ξεκινήσει την διάθεση της νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα πάρα στο τέλος της όπως έκανε μέχρι και σήμερα.

    Ακόμη παραμένει άγνωστο, αν στην επίσημη διάθεση του iPhone 6 στην αγορά τον Οκτώβριο θα έχουμε την εμφάνιση τόσο του 4.7 ιντσών μοντέλου αλλά και αυτού των 5.5 ιντσών, μιας και πρόσφατες φήμες θέλουν την Apple εξαιτίας προβλημάτων στην παραγωγή να λανσάρει την μεγαλύτερη έκδοση του iPhone 6 ακόμη και μέσα στο 2015.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles