Η δημοφιλής streaming υπηρεσία ζωντανών παιχνιδιών Twich λανσάρισε για πρώτη φορά μια pubic beta για την επερχόμενη Apple TV εφαρμογή της μέσω του TestFlight. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία θα παρουσιάσει μια Apple TV εφαρμογή επίσημα μιας και ήδη υπήρχαν κάποιες λύσεις τρίτων.

Μέσω της νέας αυτής Twich εφαρμογής στο Apple TV οι χρήστες θα λάβουν τα αναμενόμενα χαρακτηριστικά από αυτή την υπηρεσία συμπεριλαμβανομένων των live streams, chat υποστήριξη και άλλα.

Η κεντρική σελίδα της εφαρμογής σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε με βάση τα δημοφιλή παιχνίδια ή τα δημοφιλή κανάλια. Μόλις επιλέξετε ένα παιχνίδι μπορείτε να δείτε τα ζωντανά εκείνη την στιγμή κανάλια, τα δημοφιλή καταγεγραμμένα βίντεο ή τα δημοφιλή κλιπ για αυτό.

Το Twich αναφέρει:

Watch your favorite games being played LIVE in the new Twitch app for Apple TV Beta version.

LIVE video Previews – check out live streams and recorded videos while you browse

On-Screen Chat –connect with players and fans around the world while you watch

Για να κάνετε εγκατάσταση την Twich εφαρμογή βεβαιωθείτε πως έχετε την TestFlight εφαρμογή εγκατεστημένη τόσο στο iPhone σας όσο και στο Apple TV και χρησιμοποιήστε αυτό το link για να βρείτε αυτή την εφαρμογή εδώ. Θα πρέπει Apple TV και iOS συσκευή να έχουν τον ίδιο App Store λογαριασμό.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε το Twich σχεδιάζει να κάνει διαθέσιμη αυτή την νέα Apple TV εφαρμογή διαθέσιμη για το ευρύ κοινό στο App Store. Μπορείτε όμως από σήμερα να δοκιμάσετε την public beta της.