23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το M1X Mac mini θα έχει ένα λεπτότερο σασί και ένα μαγνητικό καλώδιο ρεύματος όπως το νέο iMac

    Στο νεότερο του βίντεο ο γνωστός leaker Jon Prosser υποστηρίζει πως το επερχόμενο M1X Mac mini θα έρθει με έναν νέο σχεδιασμό. Αυτό το μοντέλο αναμένεται να αντικαταστήσει το Intel Mac mini με τα αναβαθμισμένα spec από την αγορά με το M1 Mac mini να παραμένει ως η πιο οικονομική επιλογή.

    Σύμφωνα με τον Prosser το 2021 Mac mini θα έχει έναν νέο βιομηχανικό σχεδιασμό με το εξωτερικό του σασί να έχει μια σαν plexiglass επιφάνεια στο πάνω μέρος ενώ το υπόλοιπο σασί θα παραμείνει από αλουμίνιο.

    Με το M1 Mac mini οι διαθέσιμες θύρες ήταν λιγότερες εξαιτίας των περιορισμών του 1ης γενιάς επεξεργαστή της Apple. O M1X επεξεργαστής θα φέρει περισσότερες θύρες συμπεριλαμβανομένων 4 USB4/Thunderbolt 3 θυρών, 2 USB-A, Ethernet και HDMI.

    Επίσης αναφέρει πως η Apple θα χρησιμοποιήσει το ίδιο μαγνητικό καλώδιο που παρουσίασε για πρώτη φορά στο M1 iMac.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.