16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Φανταστικά renders παρουσιάζουν το φημολογούμενο 2021 16-ιντσών MacBook Pro

    Πλέον έχουμε διαβάσει πολλά για το τι να περιμένουμε από το νέο 2021 16 ιντσών MacBook Pro σε ότι αφορά και τον σχεδιασμό του ενώ οι πιο πρόσφατες φήμες το θέλουν να κυκλοφορεί αυτό το καλοκαίρι.

    Ένα νέο σετ με renders που κυκλοφόρησε πριν από λίγο μας δίνει μια καλύτερα εικόνα του τι μπορεί να περιμένουμε.

    Το Bloomberg ανέφερε πρόσφατα ότι αυτό MacBook θα έχει 8 πυρήνες υψηλών αποδόσεων και 2 υψηλών επιδόσεων και θα έρχεται με 16 ή 32 πυρήνες στα γραφικά ανάλογα το μοντέλο. Ο M1 επεξεργαστής της Apple έχει έναν συνολικό σχεδιασμό 8 πυρήνων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα τα νέα αυτά μοντέλα MacBook Pro θα έχουν και μια βελτιωμένη μηχανή μηχανικής μάθησης.

    “Για τα νέα MacBook Pro η Apple σχεδιάζει 2 διαφορετικούς επεξεργαστές με τις ονομασίες Jade C-Chop και Jade C-Die: Και οι δύο με 10 πυρήνες και 16 ή 32 πυρήνες στα γραφικά τους.”

    Επίσης διαβάζουμε πως στον τομέα της μνήμης αυτά τα μηχανήματα θα μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 64GB σε σύγκριση με το μέγιστο των 16GB RAM που έχουν τα M1 Macs αυτή την στιγμή.

    Τονίζεται ακόμη πως θα έχουμε επιστροφή της HDMI θύρας αλλά και της SD card θύρας ενώ παράλληλα αναμένεται και μια MagSafe συνδεσμολογία για το καλώδιο φόρτισης.

    Ο σχεδιαστής λοιπόν Antonio De Rosa μας παρουσιάζει μέσα από renders του πως μπορεί να μοιάζει αυτό το νέο MacBook Pro.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.