13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το AppStore ξεκίνησε να δέχεται ξανά ελληνικές πιστωτικές κάρτες!!

    αρχείο λήψης

     

    Αγαπητοί αναγνώστες,

    θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι φαίνεται να έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποκατάστασης των πιστωτικών καρτών στο App Store η οποία είχε δημιουργηθεί τον τελευταίο μήνα λόγω Capital Controls.

    Πριν από λίγη ώρα δοκίμασα και πέρασα επιτυχώς την πιστωτική μου ( mastercard Eurobank) στον λογαριασμό μου στο App Store και την δέχθηκε κανονικά, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε πλέον να προβείτε σε αγορές apps και να ανανεώνεται τις συνδρομές σας.

    Ίσως μερικοί να εξακολουθήσετε να αντιμετωπίζεται δυσκολίες αλλά είμαστε σίγουροι ότι ώρα με την ώρα η κατάσταση θα ομαλοποιείται.

    ΟΥΦ!! Ευτυχώς γιατί σε λίγες μέρες θα έληγε η συνδρομή μου για έξτρα χώρο στο iCloud backup και θα έκλαιγα με μαύρο δάκρυ……

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles