17.6 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Το φημολογούμενο 5.4-ιντσών iPhone θα έχει παρόμοιο μέγεθος με το iPhone 8, και θα υποστηρίζει το Face ID

    Μια νέα αναφορά από το Macotakara σήμερα αν μη τι άλλο δημιουργεί μια σύγχυση για το τι να περιμένουμε από την γραμμή του iPhone φέτος. Αν και οι φήμες, οι περισσότερες, θέλουν την Apple να παρουσιάζει μια ανανεωμένη έκδοση του iPhone 8 το σημερινό δημοσιεύμα κάνει το τοπίο πιο θολό.

    Το δημοσίευμα κάνει λόγο για συζητήσεις που έγιναν μεταξύ Apple και προμηθευτών στα πλαίσια του CES 2020 την προηγούμενη εβδομάδα και φαίνεται πως η Apple θα παρουσιάσει ένα ανανεωμένο iPhone 8 μοντέλο που θα ενσωματώσει την Face ID τεχνολογία. Η συσκευή αυτή θα συνυπάρξει με το φημολογούμενο Touch ID μοντέλο που αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο.

    Η κάμερα στο πίσω μέρος επίσης παρουσιάζεται κατά πολύ μεγαλύτερη από αυτή του iPhone 8. Το iPhone 8 έχει έναν μονό φακό στο πίσω μέρος ενώ το iPhone 8 Plus ένα σύστημα διπλών φακών στο πίσω μέρος σε οριζόντια διάταξη. Η νέα συσκευή για να μπορέσει να ενσωματώσει τον TrueDepth αισθητήρα θα έχει σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ένα notch που θα είναι ανάμεσα σε μέγεθος αυτού που συναντήσαμε στο iPhone XS και iPhone 11.

    Το σημερινό δημοσίευμα δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για πολλούς λόγους. Αρχικά το Macotakara συγκεκριμένα περιγράφει αυτή την νέα συσκευή ως μια αναβαθμισμένη έκδοση του iPhone 8 με τον A13 Bionic επεξεργαστή. Όλες οι άλλες φήμες μέχρι και σήμερα ανέφεραν πως το iPhone SE 2 ή iPhone 9 θα έχει ενσωμάτωση του Touch ID και θα είναι παρόμοιο με το iPhone 8.

    O Ming-Chi Kuo είχε αναφέρει πως η Apple ετοιμάζει ένα 5.4 ιντσών iPhone φέτος με Face ID. Αυτό που φαίνεται λοιπόν να υποστηρίζει το Macotakara είναι πως αυτή η iPhone συσκευή θα είναι σε ότι αφορά το μέγεθος παρόμοια με το iPhone 8.

    Αυτό έχει μια λογική μιας και το iPhone 8 έρχεται με μια 4.7 ιντσών οθόνη αλλά με μεγαλύτερα πλαίσια στο πάνω και κάτω μέρος. Με έναν edge to edge σχεδιασμό όπως στο iPhone 11 η Apple μπορεί να προσαρμόσει μια μεγαλύτερη οθόνη σε μια συσκευή με τις αναλογίες του iPhone 8.

    Για να ξεκαθαρίσουμε λίγο αυτή την στιγμή την εικόνα και σύμφωνα με τις πιο έγκυρες φήμες η 2020 γραμμή του iPhone θα διαμορφωθεί ως εξής:

    • “iPhone 9” με σχεδιασμό παρόμοιο του iPhone 8, Touch ID, Home button – Ίσως κυκλοφορήσει τον Μάρτιο
    • 5.4-ιντσών OLED iPhone, διπλό σύστημα φακών στο πίσω μέρος – Φθινόπωρο
    • 6.1-ιντσών OLED διπλό σύστημα φακών στο πίσω μέρος – Φθινόπωρο
    • 6.1-ιντσών OLED, τριπλό σύστημα φακών στο πίσω μέρος και time-of-flight 3D τεχνολογία – Φθινόπωρο
    • 6.7-ιντσών OLED, τριπλό σύστημα φακών στο πίσω μέρος και time-of-flight 3D τεχνολογία – Φθινόπωρο
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles