Το νέο 10.5-ιντσών iPad θα ανακοινωθεί σε Apple event στις αρχές Απριλίου;

0
278

ipad-pro-both-sizes1

Μετά την διαρροή νέων iPad μοντέλων που υποτιθέμενα η Apple δοκιμάζει ήδη στο Cupertino το DigiTimes αναφέρει σήμερα πως η Apple ξεκίνησε την παραγωγή του νέου 10.5 ιντσών iPad, μιας συσκευής που θα την παρουσίαση σε ένα event της στις αρχές Απριλίου.

Το νέο αυτό μοντέλο αναμένεται να έχει μια edge-to-edge oθόνη, ένα νέο ψηφιακό Home Button και μια σειρά από άλλες αναβαθμίσεις.

Το DigiTimes αναφέρει επίσης πως έρχονται αναβαθμισμένα 9.7 ιντσών iPad και 12.9 ιντσών iPad Pro.

Μέχρι σήμερα είχαμε την πληροφορία από αναλυτές της παραγωγικής αλυσίδας της Apple πως το 10.5 ιντσών νέο αυτό iPad δεν θα ήταν για λανσάρισμα τον Μάιο/Ιούνιο. H σημερινά αναφορά όμως αντιστρέφει αυτό το γεγονός τονίζοντας πως η Apple άσκησε πίεση με το πρόγραμμα παραγωγής της και έτσι ίσως το δούμε νωρίτερα.

Ως υπογραφή το νέο αυτό iPad αναμένεται να έχει τις ίδιες διαστάσεις με το τωρινό 9.7 ιντσών iPad Pro αλλά η μεγάλη του διαφορά θα είναι τα λεπτότερα πλαίσια που θα έχει.

Μάλιστα πολλοί πιστεύουν πως αυτό το iPad θα αποτελέσει τον προπομπό για τον σχεδιασμό του iPhone 8 που θα δούμε τους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα η Apple αναμένεται να έχει μια παραγωγή που θα αγγίζει το 1 εκατομμύριο 10.5 ιντσών iPad το μήνα.

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο όπως έχουμε κάνει και άλλες φορές πως το DigiTimes σίγουρα έχει πηγές μέσα από την παραγωγή αλυσίδα της Apple αλλά όχι κάπου αλλού. Αυτό σημαίνει πως πολλές από τις προβλέψεις που κάνει για τα πλάνα της Apple δεν είναι πάντα με μεγάλη ακρίβεια μιας και η Apple καθοδηγεί και προσαρμόζει πολύ γρήγορα την παραγωγική της αλυσίδα και όχι το αντίθετο.