Το επερχόμενο ‘Mate Pro” της Huawei μοιάζει απελπιστικά με ένα iPad Pro | Ακόμη μια έκπληξη… NOT

0
678

O γνωστός Leaker Evan Blass μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν θεωρητικά το επερχόμενο tablet της Huawei που κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει με την ονομασία MatePad Pro.

Η συσκευή μοιάζει απελπιστικά με το iPad Pro, με λεπτά πλαίσια και στρογγυλεμένες γωνίες ενώ το πληκτρολόγιο του και αυτό είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το Smart Keyboard Folio της Apple.

O Blass επίσης κοινοποίησε και μια εικόνα που δείχνει ένα stylus για αυτή την συσκευή παρόμοιο με το Apple Pencil με την ονομασία M-Pen.

H μόνη διαφορά στον σχεδιασμό σε σύγκριση με το iPad είναι η κάμερα μιας και στο tablet έχουμε την punch-hole πάνω αριστερά.

Στο εσωτερικό του αναμένεται να υπάρχει ο Kirin 990 και μπορεί να έχει μέχρι 8GB RAM. Στις φωτογραφίες έχουμε έναν μαύρο και λευκό χρωματισμό.

Η punch-hole κάμερα φαίνεται μια περίεργη επιλογή μιας και τα πλαίσια φαίνονται να έχουν μεγαλύτερο πάχος από αυτά του iPad Pro και έτσι η λογική θα έλεγε πως θα μπορούσε να τοποθετηθεί εκεί μια εμπρόσθια κάμερα χωρίς να θυσιαστεί μέρος της οθόνης.