Τελευταίες iPhone 11 φήμες: Όχι αρίθμηση, όχι αμφίδρομη φόρτιση, ανακοίνωση 10.2 ιντσών iPad

0
1350

Σήμερα είναι η μέρα του μεγάλου event της Apple. Στις 20.00 ώρα Ελλάδας ο Tim Cook θα ανέβει επί σκηνής στο Steve Jobs Theater στο Apple Park για να παρουσιάσει τα νέα iPhones, καθώς και κάποια νέα Apple Watch μοντέλα και όχι μόνο. Με μερικές ώρες πλέον να απομένουν για την επίσημη ανακοίνωση έχουμε κάποιες τελευταίες διαρροές.

Χθες βράδυ ο πάντα αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo έδωσε τις τελευταίες του προβλέψεις για την γραμμή του iPhone 11. Ανέφερε λοιπόν πως δεν υπάρξει κάποια Apple Pencil υποστήριξη και πως ο φορτιστής των 18W USB-C θα υπάρχει στην συσκευασία μόνο των Pro μοντέλων.

Επίσης τόνισε πως το χαρακτηριστικό της αμφίδρομης ασύρματης φόρτισης που φημολογούνταν όλους αυτούς τους μήνες για τα νέα iPhone μοντέλα την τελευταία στιγμή απορρίφθηκε από την Apple γιατί δεν εντάχθηκε στα υψηλά στάνταρ της εταιρείας στο κομμάτι της φόρτισης.

Ο Mark Gurman του Bloomberg επίσης ανέφερε πως η Apple αντιμετώπισε θέματα με την ασύρματη φόρτιση και πως τελικά αποσύρει αυτό το χαρακτηριστικό για φέτος τουλάχιστον.

Ο Gurman επίσης ανέφερε πως οι πηγές του του αναφέρουν πως η τελική ονομασία των iPhones φέτος θα είναι: iPhone 11, iPhone Pro και iPhone Pro Max. Τονίζει λοιπόν πως η Apple δεν θα χρησιμοποιήσει τον αριθμό 11 στα Pro μοντέλα.

Τέλος πιστεύει πως η Apple μπορεί να ανακοινώσει σήμερα το νέο 10.2 ιντσών iPad.