14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus κυκλοφορούν στην Ελλάδα στις 24 Οκτωβρίου;

    Screen Shot 2014-09-20 at 10.01.05 AM

    Τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus θα γίνουν διαθέσιμα στην Ελλάδα στις 24 Οκτωβρίου, όπως έγινε γνωστό σήμερα από διάφορα μέσα.

    Τα νέα smartphones της εταιρείας έκαναν το ντεμπούτο τους  χθες σε ορισμένες χώρες ανά την υφήλιο. Ωστόσο, το ελληνικό κοινό πρέπει να περιμένει μέχρι την Παρασκευή, 24/10 για να αποκτήσει το δημοφιλές κινητό.

    sequence-01-copy-03-still004

    Το iPhone 6 θα κυκλοφορήσει, ως γνωστόν, σε δύο εκδόσεις με διαφορετικά μεγέθη οθόνη. Η «απλή» έκδοση θα εξοπλίζεται με οθόνη 4,7 ιντσών, ενώ το μεγαλύτερο iPhone 6 Plus θα έρχεται με οθόνη 5,5 ιντσών.

    Θα επιβεβαιώσουμε την παραπάνω είδηση όσο πιο γρήγορα γίνεται οπότε μείνετε συντονισμένοι μιας και σύντομα θα έχουμε και την ακριβή τιμολόγηση των 2 νέων συσκευών στην Ελληνική αγορά.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles