20.9 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Τα 2019 iPhones μπορεί να έρθουν με ένα Night Mode χαρακτηριστικό

    H Apple φέρετε να δουλεύει πάνω στο δικό της Night Sight χαρακτηριστικό για τα επόμενης γενιάς iPhone σύμφωνα με νέα αναφορά. Τα Google Pixel smartphone με το παραπάνω χαρακτηριστικό κατάφεραν να κερδίσουν και μάλιστα με άνεση όλων των ανταγωνισμό σε λήψεις χαμηλού φωτισμού και μάλιστα για αρκετά χρόνια τώρα. Η Apple λοιπόν με βάση το δημοσίευμα θα παρουσιάσει την δική της εκδοχή ίσως φέτος με την ονομασία Night Mode.

    Τα 2-19 iPhones αναμένεται να φέρουν μεγάλες και σημαντικές βελτιώσεις στην καταγραφή βίντεο και στις λήψεις φωτογραφιών. Αναμένουμε λοιπόν έναν τρίτο φακό στο πίσω μέρος με δυνατότητες wide angle panorama λήψεων ενώ αλλαγές σε αυτό τον τομέα θα γίνουν και στο θέμα του λογισμικό.

    Το νέο χαρακτηριστικό θεωρητικά έχει την ονομασία Night Mode και θα είναι καλύτερο από το Night Sight της Google με παρόμοια εφέ που προσφέρει η Huawei και η Samsung. Θα χρησιμοποιεί το λογισμικό για να βελτιώσει την ποιότητα των λήψεων σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού.

    Περισσότερες πληροφορίες όμως δεν έχουμε σύμφωνα με τα όσα αναφέρει και το EverythingApplePro.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles