Σε προηγούμενο άρθρο μας σας παρουσιάσαμε ένα βίντεο που έδειχνε 3D εκτυπωμένα μοντέλα των επερχόμενων iPhones.

Πριν λίγες ώρες το OnLeaks από τον Twitter λογαριασμό του και σε συνεργασία με το CashKaro μας πρόσφερε περισσότερες πληροφορίες σε ότι αφορά τα μοντέλα αυτά συμπεριλαμβανομένων νέων renders και λεπτομέρειες για την ανανεωμένη σχεδίαση που θα έχουν στην πίσω πλευρά τους.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτή την αναφορά το 5.8 ιντσών iPhone XI θα έχει διαστάσεις 143.9 x 71.4 x 7.8mm, που είναι ελαφρώς διαφορετικές από αυτές του iPhone XS που είναι στα 143.6 x 70.9 x 7.7mm. Επίσης γίνεται λόγος ότι το πάχος του notch και των πλαισίων έχει μειωθεί λίγο αλλά είναι τόσο μικρή αυτή η αλλαγή που δύσκολα θα γίνεται ορατή στο μάτι.

Αυτό που είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν η είδηση ότι τα 2019 θα χρησιμοποιήσουν ένα νέο και μοναδικό γυάλινο σχεδιασμό στο πίσω μέρος τους. Περισσότερες πληροφορίες για αυτό δεν έχουμε ακόμη αλλά αυτό που γράφτηκε είναι πως θα έχουμε ένα ενιαίο κομμάτι γυαλιού συμπεριλαμβανομένου και του συστήματος των τριών φακών της κάμερας της συσκευής.

Θεωρητικά αυτό σημαίνει πως το εξόγκωμα της κάμερας σε αυτή την περίπτωση θα είναι λιγότερο προφανές στο πίσω μέρος. Με βάση και το εξόγκωμα αυτό το 2019 5.8 ιντσών μοντέλο θα έχει ένα πάχος στα 9mm.

Άλλες αλλαγές που παρατηρούμε είναι η ελαφριά μετακίνηση του μικροφώνου στο πίσω μέρος της συσκευής καθώς και η διαφορετική σχεδίαση στο κουμπί της σίγασης. Το νέο κουμπί μοιάζει παρόμοιο με το παλαιότερο που είχαμε στα iPad μιας και έχει μια κίνηση πάνω – κάτω σε αντίθεση με το σημερινό που η κίνηση του είναι δεξιά – αριστέρα.

Η συνδεσμολογία Lightning είναι ορατή και όπως όλα δείχνουν και φέτος η Apple θα την κρατήσει στις νέες της iPhone συσκευές.