19.1 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Σε περίπτωση απώλειας των AirPods

    Χρειάζεστε βοήθεια για τον εντοπισμό των AirPods; Χρησιμοποιήστε την Εύρεση iPhone για να δείτε τα AirPods σε χάρτη, να αναπαραγάγετε έναν ήχο, για να τα εντοπίσετε, και να μπορέσετε να συνεχίσετε την ασύρματη ακρόαση.

    Δείτε πώς λειτουργεί

    Με το iOS 10.3 ή νεότερη έκδοση, η Εύρεση iPhone μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα AirPods σας όταν δεν τα βρίσκετε. Εάν έχετε ήδη διαμορφώσει την Εύρεση iPhone με ένα iPhone, iPad ή iPod touch που χρησιμοποιείτε με τα AirPods, τότε είναι αυτόματα ενεργοποιημένη και για τα AirPods. Οπότε, εάν τα AirPods σας έχουν χαθεί, δεν βρίσκονται στη θήκη τους και είναι κάπου κοντά σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Εύρεση iPhone για να τα ξαναβρείτε. Εάν τα AirPods σας βρίσκονται εκτός του εύρους όλων των συσκευών σας, χρειάζονται φόρτιση ή βρίσκονται στη θήκη AirPods, η Εύρεση iPhone εξακολουθεί να μπορεί να σας βοηθήσει, εμφανίζοντας την ώρα και την τοποθεσία της τελευταίας τους σύνδεσης.

    iPhone που εμφανίζει την εφαρμογή «Εύρεση iPhone», με τα AirPods να περιλαμβάνονται στη λίστα προϊόντων

    Προβολή AirPods σε χάρτη

    Συνδεθείτε στο iCloud.com ή χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Εύρεση iPhone για να δείτε τα AirPods σε χάρτη. Η Εύρεση iPhone σάς δείχνει την τοποθεσία των συσκευών Apple στις οποίες είστε συνδεδεμένοι με το ίδιο Apple ID, καθώς και τα AirPods σας. Ή, εάν δεν είναι συνδεδεμένες, την ώρα και την τοποθεσία της τελευταίας τους σύνδεσης.

    Σε υπολογιστή:

    1. Μεταβείτε στη διεύθυνση iCloud.com.
    2. Συνδεθείτε με το Apple ID σας.
    3. Ανοίξτε την εφαρμογή «Εύρεση iPhone».
    4. Κάντε κλικ στην επιλογή «Όλες οι συσκευές» και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στα AirPods σας.

    Σε iPhone, iPad ή iPod touch:

    1. Ανοίξτε την εφαρμογή «Εύρεση iPhone».
    2. Συνδεθείτε με το Apple ID και το συνθηματικό σας.
    3. Πατήστε τα AirPods σας.

    Δίπλα σε κάθε συσκευή, εμφανίζεται μια έγχρωμη κουκκίδα που σας ενημερώνει για την κατάσταση της συσκευής.


    Μια μπλε κουκκίδα εμφανίζει τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για να αναζητήσετε τα AirPods.


    Μια πράσινη κουκκίδα σάς ενημερώνει ότι τα AirPods βρίσκονται σε σύνδεση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αναπαραγάγετε έναν ήχο ή να λάβετε οδηγίες κατεύθυνσης για να τα εντοπίσετε.


    Μια γκρι κουκκίδα σημαίνει ότι τα AirPods είτε βρίσκονται εκτός σύνδεσης, είτε έχει αποφορτιστεί η μπαταρία τους, είτε βρίσκονται στη θήκη τους, είτε είναι εκτός εύρους. Ενδέχεται να μπορείτε να δείτε την τελευταία γνωστή τοποθεσία τους.
     

    Εάν τα AirPods σας βρίσκονται χωριστά το ένα από το άλλο, βλέπετε μόνο μία τοποθεσία κάθε φορά στον χάρτη. Βρείτε το AirPod που βλέπετε στον χάρτη και τοποθετήστε το στη θήκη του. Στη συνέχεια, ανανεώστε τον χάρτη και βρείτε το άλλο.

    iPhone που εμφανίζει την οθόνη Ενέργειες

    Αναπαραγωγή ήχου

    Εάν τα AirPods σας βρίσκονται κοντά σε οποιαδήποτε συσκευή σας Apple και είναι συνδεδεμένα με Bluetooth, μπορείτε να αναπαραγάγετε έναν ήχο που θα σας βοηθήσει να τα εντοπίσετε από το iCloud.com ή από την εφαρμογή Εύρεση iPhone. Τα AirPods σας αναπαράγουν έναν ήχο ο οποίος θα δυναμώνει σταδιακά επί δύο λεπτά ή μέχρι να δώσετε εντολή να σταματήσει.

    1. Μεταβείτε στις Ενέργειες > Αναπαραγωγή ήχου.
    2. Εάν τα AirPods σας είναι χωριστά το ένα από το άλλο, επιλέξτε «Σίγαση αριστερά» ή «Σίγαση δεξιά» για να βρείτε ένα κάθε φορά.
    3. Όταν βρείτε τα AirPods σας, πατήστε ή κάντε κλικ στην επιλογή «Διακοπή αναπαραγωγής».

    Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει τα AirPods από τα αυτιά σας πριν από την αναπαραγωγή ήχου.

    Εάν τα AirPods βρίσκονται εκτός σύνδεσης

    Αν δεν είχατε ενεργοποιήσει την Εύρεση iPhone πριν από την απώλεια των AirPods, δεν μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να εντοπίσετε τη συσκευή. Εάν βλέπετε μια γκρι κουκκίδα δίπλα στα AirPods σας στον χάρτη, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αναπαραγάγετε έναν ήχο για να τα βρείτε, αλλά ενδέχεται να μπορείτε να λάβετε οδηγίες κατεύθυνσης για την τοποθεσία στην οποία είχαν συνδεθεί τελευταία φορά. Εάν τα AirPods συνδεθούν ξανά, θα λάβετε μια ειδοποίηση στο iPhone, στο iPad ή στο iPod touch με το οποίο τα χρησιμοποιείτε.

    Η Εύρεση iPhone είναι ο μόνος τρόπος να παρακολουθήσετε ή να εντοπίσετε μια συσκευή σε περίπτωση απώλειας. Δεν υπάρχει καμία άλλη υπηρεσία της Apple που να μπορεί να εντοπίσει, να παρακολουθεί ή να επισημάνει με διαφορετικό τρόπο τη συσκευή σας για εσάς.

    Εάν χρησιμοποιείτε ένα Διαχειριζόμενο Apple ID που σας έχει εκχωρηθεί από ένα σχολείο ή ένα ίδρυμα, δεν έχετε πρόσβαση στην Εύρεση iPhone.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles