Πώς να απενεργοποιήσετε το Live Photos χαρακτηριστικό σε λήψεις που ήδη έχετε κάνει

0
661

Έχετε κάποιες ή μπορεί και αρκετές φωτογραφίες που κάνατε λήψη με το iPhone σας και θέλετε να απενεργοποιήσετε το Live Photos εφέ;

Οι Live Photos είναι ένα ωραία χαρακτηριστικό που κάνει λήψη 1.5 δευτερολέπτου πριν και μετά την λήψη της φωτογραφίας σας φέρνοντας της στην ζωή. Κάποιες φορές όμως αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να το είχατε ενεργοποιήσει κατά λάθος ενώ θέλατε ουσιαστικά μια σταθερή εικόνα.

Ευτυχώς η Apple επιτρέπει στους χρήστες να απενεργοποιήσουν το Live Photos χαρακτηριστικό σε φωτογραφίες που ήδη έχετε κάνει λήψη.

Σημείωση: αυτά τα βήματα είναι χρηστικά και στο iPad steps work on iPad

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Photos app και επιλέξτε την φωτογραφία που θέλετε να απενεργοποιήστε αυτό το χαρακτηριστικό από τα Albums > κύλιση προς τα κάτω στα Media Types > Live Photos
  2. Κάντε Tap στο Edit στην πάνω δεξιά γωνία
  3. Κάντε Tap στο εικονίδιο του Live Photos (κύκλος με 3 δαχτυλίδια)
  4. Κάντε Tap στο κίτρινο Live κουμπί στην μέση της οθόνης σας και μετά πατήστε Done