H αυτόματη αναπαραγωγή previews κατά την πλοήγηση σας στην υπηρεσία του Netflix μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ενοχλητική. Ευτυχώς υπάρχει ένας τρόπος να απενεργοποιήσετε αυτό το χαρακτηριστικό με μερικά κλικ.

1) Κάντε Log in στον λογαριασμό σας στο Netflix απαραίτητα από έναν πλοηγό σε ένα desktop και όχι από κάπου άλλου

2) Κάντε κλικ στην επιλογή Manage Profiles., και κατόπιν επιλέξτε το προφίλ που θέλετε να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή των previews.

3) Βγάλτε την επιλογή “Autoplay previews while browsing on all devices” αφαιρώντας το τικ

4) Κάντε κλικ στο Save