Friday, July 26, 2024

Πώς θα σας φαινόταν ένα e-Scooter από την Apple;

Το svetapple.sk παρουσιάζει σήμερα ένα ενδιαφέρον concept για ένα ηλεκτρικό Scooter από την Apple. To concept αυτό είναι σε συνεργασία με τους 3D καλλιτέχνες Miloš Belanec and Vectary.

Τα ηλεκτρικά scooter έχουν γίνει πλέον μια άνετη λύση για κίνηση μέσα στην πόλη και όλο και περισσότεροι καταναλωτές τα εμπιστεύονται για τις μετακινήσεις τους. Δεν θα ήταν έκπληξη λοιπόν αν η Apple έμπαινε σε αυτή την αγορά.

Το concept παρουσιάζει το Apple scooter αυτό να είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και διαθέσιμο σε διαφορετικά χρώματα που ταιριάζουν με την εικαστική παλέτα της εταιρείας σε άλλες της συσκευές.

– Το βασικό μοντέλο Apple e-Scooter θα έχει 12.8 Ah battery, έναν ηλεκτρικό κινητήρα στα 300 W, απόσταση που θα μπορεί να διανύσει σε μια φόρτιση θα είναι τα 40 χιλιόμετρα με μέγιστη ταχύτητα τα 25 km/h (16 MPH). Η τιμή του θα μπορούσε να είναι στα $749

– Μια άλλη έκδοση θα μπορούσε να είναι το Apple e-Scooter Long Range, που θα έχει 15.3 Ah μπαταρία, έναν πιο ισχυρό ηλεκτρικό κινητήρα στα 350 W, απόσταση που θα μπορεί να είναι μέχρι 70 χιλιόμετρα και μέγιστη ταχύτητα τα 30 km/h (19 MPH). Η τιμή του θα μπορούσε να είναι στα $999.

– Τέλος θα είχαμε και ένα Apple e-Scooter Pro, με μια 16.4 Ah μπαταρία, ηλεκτρικό κινητήρα στα 500 W, μέγιστη απόσταση τα 80 χιλιόμετρα και μια μέγιστη ταχύτητα στα 50 km/h (31 MPH). Η τιμή του θα μπορούσε να είναι τα $1499.

Το οικονομικό μοντέλο θα είχε ένα βασικό LED φωτισμό, αντίσταση στο υγρό στοιχείο IP54, U1 Wideband chip, υποστήριξη Bluetooth 5.0, GPS, 10 ιντσών ρόδες και 4 χρωματισμούς (Blue, Green, Black, Silver)

– Το Long Range model θα έχει και αυτό ένα LED φωτισμό, E-ABS σύστημα, cruise control, δύο modes οδήγησης (ECO, COMFORT), μια οθόνη αφής και τους εξής χρωματισμούς: Blue, Green, Black, Silver, Yellow και Orange.

– Η ναυαρχίδα το e-Scooter Pro θα μπορεί να ξεκλειδώσει μέσω Touch ID, θα έχει ένα διεθνή SOS σύστημα ενημέρωσης, 3 modes οδήγησης (ECO, COMFORT, SPORT), καλύτερο σύστημα φρεναρίσματος, πιο φωτεινό LED φωτισμό ίσως ακόμη και αναγνώριση πτώσης. Για να το πάμε ένα βήμα παραπέρα θα μπορούσε να έχει και ενσωματωμένα ηχεία αλλά και ένα σύστημα συναγερμού.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.