12.4 C
Athens
Tuesday, March 19, 2024
More

    Η 2η σεζόν του Ted Lasso σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο

    Η Apple δεν δίνει πληροφορίες για την βάση συνδρομητών της για την Apple TV+ υπηρεσία αλλά πάρα αυτά η εταιρεία χθες επιβεβαίωσε πως η πρεμιέρα της 2ης σεζόν του Ted Lasso έσπασε το ρεκόρ θέασης. Σήμερα η Axios δίνει περισσότερες πληροφορίες για αυτό.

    Σύμφωνα λοιπόν με δεδομένα που συλλέχτηκαν το πρώτο επεισόδιο της 2ης σεζόν ήρθε 2ο σε ζήτηση στην Αμερική και το μόνο που κατάφερε να το ξεπεράσει ήταν η σειρά Loki της Disney+.

    Όταν το Ted Lasso έκανε πρεμιέρα πέρυσι είχε το 3.5% της ζήτησης παγκοσμίως στον χώρο των streaming υπηρεσιών με την σεζόν 2 φέτος να αυξάνει αυτή την ζήτηση στο εντυπωσιακό 54%.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.