17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Πως θα μπορεί να μοιάζει το επερχόμενο Apple TV με ένα μοναδικής ομορφιάς χειριστήριο

    Apple-TV-mockup-Curved.de-002

    Όπως σας αναφέραμε σε χθεσινό άρθρο στο νέο βιβλίο για την Apple που κυκλοφόρησε, Haunted Empire: Apple After Steve Jobs, διαβάσαμε πως το 2010 ο Steve Jobs δεν ήταν υπέρμαχος σε καμιά περίπτωση στην δημιουργίας μιας τηλεόρασης από την Apple αφήνοντας όμως το ενδεχόμενο ανοιχτό για το μέλλον του υπάρχον Apple TV.

    Ο Tim Cook πρόσφατα αποκάλυψε πως η εποχές που το Apple TV της εταιρείας ήταν ένα hobby μάλλον τελείωσαν δίνοντας έτσι την αίσθηση πως η Apple δουλεύει πλέον σε ένα ολοκληρωμένο προϊόν.

    Apple-TV-mockup-Curved.de-006

    Το Curved.de’s Apple TV concept που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι μοναδικό με μεγάλο του χαρακτηριστικό του χειριστήριο του! Δεν ξέρουμε για εσάς αλλά αν η Apple σύντομα μας εμφανίσει κάτι τέτοιο και ας μην μπορούμε να του κάνουμε jailbreak θα σπεύσουμε να το αγοράσουμε!!

    Apple-TV-mockup-Curved.de-000

    Apple-TV-mockup-Curved.de-009

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles