19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Πονοκέφαλος οι OLED οθόνες των επερχόμενων iPhones για την Apple

    iphone-7-plus-jet-black-2

    Μια φήμη που επαναλαμβάνεται εδώ και πολύ καιρό είναι ότι το επόμενο iPhone θα έχει μια OLED οθόνη. Αυτή την στιγμή Apple Watch και MacBook Pro με Touch Bar χρησιμοποιούν την OLED τεχνολογία την ίδια στιγμή που το iPhone παραμένει στα παραδοσιακά LCD πάνελ. Μια νέα αναφορά του Bloomberg σήμερα αναφέρει πως περιορισμοί της παραγωγικής αλυσίδας της Apple δημιουργούν πονοκέφαλο στην εταιρεία για την μεταφορά αυτή σε OLED oθόνες.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι τέσσερις βασικοί προμηθευτές OLED oθονών δεν έχουν επαρκή παραγωγική δύναμη για να μπορέσουν με επάρκεια να καλύψουν την ζήτηση για τον επόμενο χρόνο. Αυτό έχει να κάνει και με το γεγονός ότι οι OLED οθόνες είναι πιο δύσκολες στην παραγωγή τους σε σύγκριση με τις αντίστοιχες LCD.

    Αυτή την στιγμή οι προμηθευτές της Apple είναι οι Samsung Display, LG Display, Sharp, και Japan Display.

    Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την Apple να προσανατολίζεται στην παρουσίαση τουλάχιστον ενός iPhone με OLED oθόνη για το επόμενο έτος.

    Το OLED αυτό iPhone θα έχει ένα σασί από γυαλί ενώ το Home Button θα έχει ενσωματωθεί πίσω από την οθόνη για πρώτη φορά.

    Επίσης και σύμφωνα με έκθεση της KGI οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν για 3 μοντέλα του χρόνου με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

    • iPhone 8 με οθόνη 4.7 ιντσών τεχνολογίας LCD – μονή κάμερα
    • iPhone 8 με οθόνη 5.5 ιντσών τεχνολογίας LCD – διπλή κάμερα
    • iPhone 8 με οθόνη 5.5 ιντσών τεχνολογίας OLED – διπλή κάμερα και σασί από γυαλί
    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles