Έχουμε δει μια σειρά από διπλώματα ευρεσιτεχνίας για έξυπνα Apple Watch bands και σήμερα τρεις νέες πατέντες αυξάνουν αν μη τι άλλο τις πιθανότητες η Apple να κυκλοφορήσει στην αγορά “έξυπνα” λουράκια για την wearable συσκευής της.

Η πρώτη πατέντα περιγράφει έναν βιομετρικό αισθητήρα που ενσωματώνεται στο Apple Watch Band και με την βοήθεια αυτού μπορεί να έχουμε αναγνώριση του καρπού κάτι δηλαδή αν προτιμάτε σαν Wrist ID. O αισθητήρας αυτός θα μπορεί να αναγνωρίζει τα μοναδικά σχέδια της επιφάνειας του καρπού του χρήστη που τα φοράει. Έτσι λοιπόν ένα μελλοντικό Apple Watch θα μπορεί να αναγνωρίσει τον κάτοχο του και να ξεκλειδώσει την στιγμή που αυτός θα το φορέσει.

Το δεύτερο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιγράφει την δυνατότητα ενσωμάτωσης οπτικών ενδείξεων σε ένα λουράκι έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να αναγνωρίζει άμεσα την άσκηση που καταγράφει το ρολόι του καθώς ακόμη και την πρόοδο που έχει κάνει σχετικά με έναν καθημερινό του στόχο.

Για παράδειγμα αν ο χρήστης θέλει να ολοκληρώσει Χ λεπτά άσκησης ή να κάψει Υ θερμίδες αυτά θα μπορούν να εμφανίζονται στο band του Apple Watch. H Apple μάλιστα περιγράφει και έναν τρόπο που αυτές οι ενδείξεις θα μπορούν να μην είναι τόσο εμφανείς στα αδιάκριτα βλέμματα τρίτων.

Το τρίτο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιγράφει ένα λουράκι που θα μπορεί να εφαρμόζει αυτόματα στον καρπό του κάθε χρήστη ανάλογα και με τις ενέργειες που κάνει αυτός. Θα υπάρχει μάλιστα και ένα μηχανικό μέρος σε αυτό έτσι ώστε κάθε φορά και σε κάθε καρπό να υπάρχει η τέλεια και ιδανική εφαρμογή.