21.8 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Παροχή υπηρεσιών για την εύρυθμη υποστήριξη της επαγγελματικής & κοινωνικής δραστηριότητας για τον αποτελεσματικό περιορισμό της πανδημίας

    Avaya
    Παροχή
    Avaya Spaces
    Tο Avaya Spaces είναι μια λύση Cloud Team Collaboration η οποία επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν σε πραγματικό χρόνο μέσω chat, ήχου ή βίντεο και να μοιράζονται αρχεία. Δεν απαιτεί υποδομή Unified Communication παρά μόνο πρόσβαση στο Internet και χρήση του προγράμματος περιήγησης Chrome στο PC και Mac ή εφαρμογής για κινητές συσκευές που θα μπορουν να επικοινωνήσουν από οπουδήποτε και οποτεδήποτε (iOS ή Android).
    https://spaces.zang.io
    Cisco
    Παροχές
    Cisco Webex
    Από την πρώτη στιγμή η Cisco,  επέκτεινε τις δωρεάν παροχές του συστήματος τηλεδιάσκεψης,  Cisco Webex, για να επιτρέψει στους εργαζόμενους και τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τις ομάδες τους και να συνεχίσουν τις επαγγελματικές-εκπαιδευτικές τους δραστηριότητες.
    https://www.webex.com/
    Cisco Umbrella
    Το Cisco Umbrella προστατεύει τους χρήστες από κακόβουλους προορισμούς στο Internet, είτε είναι συνδεδεμένοι είτε όχι. Καθώς παρέχεται μέσω Cloud, το Cisco Umbrella καθιστά εύκολη την προστασία των χρηστών παντού, μέσα σε λίγα λεπτά. Με αυτήν την προσφορά, οι υπάρχοντες πελάτες μπορούν να υπερβούν το όριο χρήσης τους, για να υποστηρίξουν την αύξηση των εξ αποστάσεως εργαζομένων και οι νέοι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δωρεάν άδεια.
    https://umbrella.cisco.com/
    Duo Security
    Το Duo Security επιτρέπει στους οργανισμούς να επαληθεύουν την ταυτότητα των χρηστών και να επιβεβαιώνουν την ασφάλεια της συσκευής, πριν από τη χορήγηση πρόσβασης σε εφαρμογές. Χρησιμοποιώντας ένα μοντέλο «μηδενικής εμπιστοσύνης», μειώνει τα περιθώρια επίθεσης και τον κίνδυνο. Με αυτήν την προσφορά, οι υπάρχοντες πελάτες μπορούν να υπερβούν το όριο χρήσης τους για να υποστηρίξουν την αύξηση των εξ αποστάσεως εργαζομένων και οι νέοι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δωρεάν άδεια.
    https://duo.com/
    Cisco AnyConnect Secure Mobility Client
    Ο Cisco AnyConnect Secure Mobility Client εξουσιοδοτεί τους υπαλλήλους να εργάζονται από οπουδήποτε είτε με εταιρικούς φορητούς υπολογιστές είτε με προσωπικές φορητές συσκευές. Παρέχει επίσης την πρόσβαση και τον έλεγχο που οι ομάδες ψηφιακής ασφαλείας χρειάζονται για να ταυτοποιήσουν ποιοι χρήστες και ποιες συσκευές έχουν πρόσβαση στην υποδομή τους. Οι υπάρχοντες πελάτες του AnyConnect μπορούν να υπερβούν το όριο χρήσης τους για να υποστηρίξουν την αύξηση των εργαζομένων εξ αποστάσεως και οι νέοι πελάτες έχουν πρόσβαση σε δωρεάν άδεια. 
    https://www.cisco.com/c/en/us/products/security/anyconnect-secure-mobility-client/index.html
    IpHost
    Παροχή
    ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ e-learning
    Δωρεάν τα απαραίτητα μέσα για σύγχρονη και ασύγχρονη εξ’αποστάσεως εκπαίδευση με τη χρήση του Moodle LMS και του BigBlueButton™
    https://e-lessons.gr/
    Microsoft
    Παροχές
    Σουίτα Υπηρεσιών Office 365 Ε1
    Η Microsoft διαθέτει δωρεάν για 6 μήνες τις συνδρομητικές διαδικτυακές υπηρεσίες της πλατφόρμας Office 365 για κυβερνητικούς οργανισμούς και μεγάλες επιχειρήσεις. Η προσφερόμενη σουίτα υπηρεσιών Office 365 Ε1 διαθέτει, μεταξύ άλλων, κόμβο τηλε-συνεργασίας για συνομιλίες, ανταλλαγή περιεχομένου και τηλεδιασκέψεις με ήχο και εικόνα υψηλής ευκρίνειας (Microsoft Teams), υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Microsoft Exchange Online), εφαρμογές διαχείρισης περιεχομένου (Microsoft SharePoint Online), αποθήκευση και διαμοιρασμό αρχείων (Microsoft OneDrive for Business) καθώς και τις παραδοσιακές εφαρμογές αυτοματισμού γραφείου στη διαδικτυακή έκδοσή τους (Microsoft Office Web Apps). 
    https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/blog/2020/03/05/our-commitment-to-customers-during-covid-19/
    Microsoft Teams
    Για τις μικρότερες επιχειρήσεις αλλά και όλους τους πολίτες προσφέρεται δωρεάν, χωρίς χρονικούς περιορισμούς, ο κόμβος τηλε-συνεργασίας (Microsoft Teams). 
    https://products.office.com/en-ww/microsoft-teams/free?market=af
    Melapus
    Παροχή
    Δωρεάν τηλεϊατρική για νοσοκομεία και κεντρα υγειας
    Δωρεάν χρήση του λογισμικού τηλε-ιατρικής μας, για τους επόμενους 3 μήνες στα δημόσια νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, για να χρησιμοποιηθεί από ιατρούς των περισσοτέρων ειδικοτήτων για τη συνταγογράφηση, εκτίμηση, ενημέρωση, ευπαθών ομάδων και χρόνιων ασθενών.
    https://melapus.com/
    Open Technology Services
    Παροχές
    EasyPay
    To EasyPay είναι μία σύγχρονη  Web εφαρμογή ηλεκτρονικής πληρωμής & είσπραξης βεβαιωμένων οφειλών. Μέσω του EasyPay o Πολίτης ενημερώνεται άμεσα για τις βεβαιωμένες του οφειλές, πληρώνει μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας χωρίς την ανάγκη Web Βanking και έχει πλήρες ιστορικό των ηλεκτρονικών του πληρωμών. Ταυτόχρονα ο Φορέας ενημερώνεται άμεσα για τις πληρωμές που έχουν πραγματοποιηθεί
    https://ots.gr/
    SEPA
    Το SEPA είναι το κοινό ευρωπαϊκό πρότυπο για την ανταλλαγή αρχείων με σκοπό την εκτέλεση πληρωμών. Η προσφερόμενη εφαρμογή ηλεκτρονικής πληρωμής προμηθευτών μέσω SEPA, δίνει τη δυνατότητα αποστολής  καταστάσεων πληρωμής σύμφωνα με το εν λόγω πρότυπο, για την αυτόματη πίστωση των τραπεζικών λογαριασμών των δικαιούχων (ομαδικές πληρωμές – εντολές μεταφοράς), χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία εκπροσώπου του Φορέα στην Τράπεζα.
    https://ots.gr/

    Πηγή

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles