Ο “πατέρας” του iPod, Tony Fadell, o κάτοχος του κόκκινου Mac Pro και των χρυσών earpods;

0
446

fadell_mac_pro

Το μοναδικό στον κόσμο κόκκινο Mac Pro και τα αντίστοιχα χρυσά earpods που σχεδιάστηκαν πρόσφατα από τον Jonathan Ive και τον Marc Newson ήταν μέρος της μεγάλης δημοπρασίας για τον φιλανθρωπικό σκοπό RED που πρόσφατα έγινε σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Δυο σημερινές φωτογραφίες που γίναν tweet από τον λογαριασμό του Kevin Abosch υποδεικνύουν ως πιθανό αγοραστή τους των πρώην αντιπρόεδρο της Apple, βασικό δημιουργό του iPod και νυν CEO της Nest Tony Fadell.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τον Fadell με τα συγκεκριμένα μοναδικά προϊόντα. Ο κόκκινος Mac Pro πωλήθηκε τελικά έναντι του εντυπωσιακού ποσού των $977,000, ενώ τα χρυσά EarPods έγιναν διαθέσιμα στα $461,000. Συνολικά η δημοπρασία για το RED συγκέντρωσε περισσότερα από $13 εκατομμύρια με σημαντική συμβολή του Bono των U2 αλλά και του ιδρύματος Bill and Melinda Gates Foundation

Ο Fadell λοιπόν φαίνεται πως συνέφερε και αυτός σημαντικά κάνοντας δικά του αυτά τα 2 μοναδικά σχεδιαστικά δημιουργήματα του Jonathan Ive. O Fadell ονομάζεται ο πατέρας του iPod και ήταν υπεύθυνος για το συγκεκριμένο προϊόν από το 2006-2008 στην Apple. To 2010 και με τις ευλογίες του Steve Jobs άνοιξε την δική του επιχείρηση ονόματι Nest που ανέδειξε εν συνεχεία προϊόντα όπως ο έξυπνος θερμοστάτης και ο έξυπνος ανιχνευτής καπνού που είναι διαθέσιμα σε όλα τα Apple Stores.

Σχολιασμός στο φόρουμ