Ο νεότερος Apple Watch κλώνος έρχεται από την Oppo στην αγορά

0
682

Ο νεότερος Apple Watch κλώνος έρχεται από τον Κινεζικό κατασκευαστή smartphones Οppo. Ένα render από την επερχόμενη wearable συσκευή της εταιρείας έκανε την εμφάνιση της σήμερα.

Η ίδια η Oppo έκανε tease αυτή την συσκευή πίσω το Δεκέμβριο δείχνοντας όμως ελάχιστα το σασί της συσκευής αυτής.

Το BGR παρουσιάζει το tweet το @UniverseIce, με την ονομασία “OPPO’s first smartwatch rendering.”

“Όχι τα μάτια σας δεν σας κοροϊδεύουν αυτό δεν είναι ένα Apple Watch. Απλά δείτε τις καμπύλες στις άκρες που δεν χρειάζονται σε μια wearable συσκευή και τα δύο κουμπιά στις πλευρές από τα οποία το ένα αντικαθιστά την ψηφιακή κορόνα της Apple. Όλα τα αλλά χαρακτηριστικά φωνάζουν Apple Watch. Ακόμη και το watchface και τα λουράκια είναι αντιγραφή του Apple Watch”

O σχεδιασμός αυτός προκαλεί εντύπωση από μια εταιρεία που ως τώρα κατάφερε να μην αντιγράψει την Apple – η εύκολη λύση – και να έχει την δική της σχεδιαστική υπογραφή.

Φαίνεται όμως πως πλέον και η Oppo στον χώρο των wearables ακολουθεί τις Slide, Amazfit, Huami μεταξύ άλλων που αποφάσισαν να αντιγράψουν το Apple Watch.

Αυτό όμως που θα πούμε εκ νέου είναι πως η αντιγραφή είναι ένα θέμα και ίσως το πιο εύκολο το να μπορέσεις όμως να παρουσιάσεις την ίδια εμπειρία χρήσης του Apple Watch είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό.