13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Ο επαναπροσδιορισμός της λειτουργίας τους Messenger

    messenger-platformTo Facebook, στο πρόσφατο συνέδριο F8 Developer Conference την τετάρτη που μας πέρασε, αποκάλυψε πως θα κάνει διαθέσιμα τα APIs της εφαρμογής Messenger διαθέσιμα σε third-party developers, στοχεύοντας στο να κάνει το Messenger μια πλατφόρμα γενικής χρήσης.

    Οι developers θα μπορούν να καταχωρήσουν τις εφαρμογές τους στην νέα πλατφόρμα, ενώ οι χρήστες του Messenger θα είναι δυνατό να εγκαταστήσουν εφαρμογές και να κάνουν συναλλαγές μέσω της εφαρμογής Messenger. Οι μηχανικοί του Facebook αναφέρουν πως ήδη 40 εφαρμογές έχουν σχεδιαστεί για να ενσωματωθούν απευθείας στην νέα πλατφόρμα.

    Ο Mark Zuckerberg ανέφερε τα εξής κατά την έναρξη του Event στο San Francisco:

    We’ve been building Messenger as a way to express yourselves in more than just text

    Η νέα εφαρμογή του Messenger, θα έρθει με μια μικρή προσθήκη πάνω από το πληκτρολόγιο, όπου στην ουσία θα τοποθετηθούν 3 κύκλοι που πατώντας πάνω τους (σαν κουμπί), θα δίνουν δυνατότητα πρόσβασης στο Store. Ένα παράδειγμα εφαρμογής είναι το Jib Jab, μία εφαρμογή που επιτρέπει την εισαγωγή φωτογραφιών σε μια διασκεδαστική GIF.

    facebook-messenger-platform

    To Facebook έχει δημιουργήσει ένα νέο website για τους developers, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ. Ο Jan Dawson ανέφερε τα εξής μέσα από το Twitter.

    Jan Dawson

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles