Οι χρήστες των νέων 16-ιντσών MacBook Pro αναφέρουν πρόβλημα στα ηχεία

0
564

Το νέο 16 ιντσών MacBook Pro κυκλοφόρησε τον προηγούμενα μήνα με σημαντικές βελτιώσεις συμπεριλαμβανομένου του νέου scissor μηχανισμού για το πληκτρολόγιο. Πάρα αυτά φαίνεται πως η Apple δεν κατάφερε να παρουσιάσει ένα laptop χωρίς κάποια τυχαία προβλήματα. Έτσι λοιπόν αρκετοί χρήστες παραπονιούνται πως έχουν θέμα με τα ηχεία του νέου αυτού MacBook Pro.

Όπως ανέφερε πρώτο το AppleInsider κάποιοι κάτοχοι αναφέρουν πως το νέο 16 ιντσών MacBook Pro κάνει έναν ενοχλητικό “popping” ήχο.

Παρόμοιες αναφορές υπάρχουν και στο Apple Support φόρουμ αλλά και σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Reddit. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι χρήστες αναφέρουν ένα “popping” ή “cracking” ήχο όταν αναπαράγουν κάποιο τραγούδι ή βίντεο ή ακόμη και στον ήχο των ειδοποιήσεων.

Μπορείτε να δείτε το πρόβλημα αυτό στο παρακάτω βίντεο:

H Apple δεν έχει αναφέρει κάτι επίσημα ακόμη για αυτό το θέμα. Είτε πρόκειται λοιπόν για κάποιο θέμα στο λογισμικό το οποίο η εταιρεία θα λύσει εύκολα με κάποια αναβάθμιση στο firmware είτε έχουμε κάποιο hardware πρόβλημα όπου η Apple θα αναγκαστεί να προβεί σε αντικαταστάσεις και ίσως και κάποιο πρόγραμμα επιδιόρθωσης. Ελπίζουμε να είναι το πρώτο….